Ντοκουμέντο: Φωτογραφίες από τη δράση του κυκλώματος της Δημοτικής Αστυνομίας - «Βάλε λίγο παραπάνω, να πάμε για διακοπές» (βίντεο)

Νέα στοιχεία, φωτογραφικό υλικό και διάλογοι από τη δράση των δημοτικών αστυνομικών που εκβίαζαν καταστηματάρχες στην Αθήνα

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις συναντήσεις μελών της εγκληματικής οργάνωσης, με εκβιαζόμενους καταστηματάρχες στην Αθήνα, έρχονται στη δημοσιότητα περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι στο κύκλωμα συμμετείχαν δημοτικοί αστυνομικοί και υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων. 

Στην κατοχή των 14 συλληφθέντων εντοπίστηκαν πάνω από 400.000 ευρώ, ενώ η λεία από την παράνομη δράση τους εκτιμάται πως ξεπερνούσε τις 700.000 ευρώ τον χρόνο.


Στις φωτογραφίες αποτυπώνονται συναντήσεις των μελών του κυκλώματος, ενώ διακρίνονται μεταξύ άλλων χάρτινες σακούλες αλλά και φάκελοι, που, σύμφωνα με τις Αρχές, περιέχουν χρηματικά ποσά, που αποκόμιζαν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας.

 

Διαβάστε ακόμα: Σοκάρουν οι διάλογοι της συμμορίας εκβιαστών στον Δήμο Αθηναίων: «Δεν γίνεται να δίνουμε 16.000 και να μας κλείνετε» - H 43χρονη αρχηγός και οι ρόλοι των μελών

Οι διάλογοι με τα... τριχίλιαρα

Το «Mega» δημοσιοποιεί νέους διαλόγους μεταξύ των μελών του κυκλώματος, στους οποίους γίνεται λόγος για τα ποσά που θα ζητούσαν από τους καταστηματάρχες.

Κατηγορούμενος: Πάμε ένα τριχίλιαρο;

Κατηγορούμενη: Μμμ νομίζω δύο είναι καλύτερα εδώ.

Κατηγορούμενος: Βάλε λίγο παραπάνω, καλοκαίρι να πάμε για διακοπές, ρε!

«Τα 1.000 για το Υγειονομικό είναι αυτά;»

Κατηγορούμενη: Περίμενε να σου πω τις ημερομηνίες, γιατί τα έχω συμπληρώσει. Δεν κάνω λάθος. 22 του μηνός 1.000, 29 του μηνός 1.250 ευρώ. Και μετά το Πάσχα.

Καταστηματάρχης: Τα 1.000 για το Υγειονομικό είναι αυτά; Εντάξει.


Διαβάστε ακόμα: «Ocean 14» μέσα στον Δήμο Αθηναίων: Συμμορία εκβιαστών σε εστιατόρια και ξενοδοχεία – Ο «εγκέφαλος», οι «ταμίες», οι «εισπράκτορες» οι ταρίφες (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ