Vittoria Ceretti – Theo James: H σύντροφος του Leonardo DiCaprio & ο καλλονός ηθοποιός με λευκά μαγιό για την νέα sexy καμπάνια της Dolce&Gabbana – Απολαύστε τους!

Ήταν βρεγμένοι από τα κύματα και αγκαλιασμένοι μέσα σε μία βαρκούλα.

Η καλλονή σύντροφος του Leonardo Di Caprio, η Vittoria Ceretti γύρισε μια σέξι διαφήμιση για ον οίκο μόδας Dolce and Gabbana με τον κούκλο ηθοποιό Theo James στο Κάπρι της Ιταλίας τη Δευτέρα.

Το supermodel φαινόταν εντυπωσιακό με ένα μικροσκοπικό λευκό μπικίνι.

Ο πρωταγωνιστής του «The Gentleman» φορούσε ένα λευκό speedo και φαινόταν όλο το καλογυμνασμένο του κορμί.

Ήταν βρεγμένοι από τα κύματα και αγκαλιασμένοι μέσα σε μία βαρκούλα, ο μυώδης Theo είχε τυλιγμένα τα χέρια του γύρω της.

Το πλήρωμα ήταν σε ετοιμότητα για να τραβήξει το τέλειο στιγμιότυπο και αργότερα έδωσε στη Vittoria και τον Theo ρόμπες για να φορέσουν καθώς επέστρεφαν στα δωμάτια τους.

Για την ιστορία, ο 39χρονος Theo James είναι παντρεμένος με την Ιρλανδή ηθοποιό Ruth Kearney. 

Image

twitter

Διαβάστε ακόμα: Theo James: Ορίστηκε Πρεσβευτής Καλής Θέλησης του ΟΗΕ – Τον ενέπνευσε η συγκλονιστική ιστορία του Έλληνα παππού του (φωτό & βίντεο)

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Bristol Old Vic Theatre School. 

Έχουν δύο παιδιά και η οικογένεια μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Venice Beach, Καλιφόρνια και Βόρειου Λονδίνου.

Από την άλλη το 26χρονο μοντέλο, η Vittoria και ο βραβευμένος με Όσκαρ Leonardo Di Caprio, 49 ετών, βγαίνουν από τον Αύγουστο του 2023, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Leo και η Vittoria γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Killers Of The Flower Moon στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάιο του ίδιου έτους.

Η Vittoria ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Ιταλό DJ Matteo Milleri από το 2020 έως το 2023.

Διαβάστε ακόμα: Η πιο κακοντυμένη στην επίδειξη μόδας της Balenciaga - Vittoria Ceretti, η 25χρονη νέα αγάπη του ΝτιΚάπριο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ