Πρίγκιπας Χάρι: Οι φίλοι του δεν τον επισκέπτονται στην Καλιφόρνια & βαριέται αφάνταστα – «Δεν συμπαθούν την Μέγκαν» - Ο βασιλικός αναλυτής Τομ Κουίν εξηγεί (φωτό)

«Βρίσκουν τη Μέγκαν δύσκολη», τονίζει.

Όταν έφυγε από την Μ.Βρετανία, ο Πρίγκιπας Χάρι με σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ θεώρησε ότι οι καλύτεροι του φίλοι από την πατρίδα του θα τον επισκέπτονταν στο νέο του σπίτι στην Καλιφόρνια.

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εγκατέλειψαν τους βασιλικούς τους τίτλους και μετακόμισαν στην Αμερική το 2020.

Ο Δούκας, λοιπόν, έχει παράπονο που οι φίλοι του δεν μπαίνουν στον κόπο να τον επισκεφτούν και βαριέται στην Αμερική...

Ωστόσο, τον Ιούνιο, ο Χιου Γκρόσβενορ, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του Χάρι και νονός του γιου του, Άρτσι, παντρεύτηκε με την Ολίβια Χένσον .

Η Μέγκαν ούτε ο Χάρι δεν παραβρέθηκαν στο χαρμόσυνο γεγονός.

Αυτό προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις…

Image

twitter

Ο βασιλικός αναλυτής Τομ Κουίν μίλησε στη Mirror και είπε ότι ο Χάρι δεν βλέπει τους φίλους του και πιστεύει ότι αυτό οφείλεται στη Μέγκαν.

Ο λόγος; Απλά δεν την συμπαθούν.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Χάρι: Μιλά για τα ψυχολογικά τραύματα που του άφησε ο θάνατος της αείμνηστης Πριγκίπισσας Νταϊάνα – «Δεν γινόταν να το καταπιέζω, δεν ήταν βιώσιμο» (φωτό & βίντεο)

Όπως είπε ο Κουίν: «Ο Χάρι βαριέται όλο και περισσότερο και κοιτάζει πίσω στον Ατλαντικό, όπου ζουν ακόμα οι περισσότεροι φίλοι του από τον στρατό και το σχολείο, και τους οποίους δεν βλέπει ποτέ, γιατί δεν θα τον επισκεφθούν στις ΗΠΑ επειδή βρίσκουν τη Μέγκαν δύσκολη».

Πέρα από το παραπάνω όταν ο Χάρι ταξίδεψε στο Λονδίνο για να γιορτάσει τα 10 χρόνια των Invictus Games, έκανε check in μόνος του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, αντί να μείνει σε μια βασιλική κατοικία ή να επισκεφθεί τους φίλους του. 

Image

twitter

Ο Κουίν είπε στη βρετανική Mirror: «Είναι πιθανό ο Χάρι να μην συναντήσει κανέναν από τους παλιούς του φίλους από το σχολείο ή τον στρατό, καθώς είναι «ένα μέρος του παλιού κόσμου, πριν από τη Μέγκαν», που ο Χάρι «μισεί να επισκέπτεται ξανά».

«Οι φίλοι του δούκα από τον στρατό ένιωσαν προδομένοι με τον τρόπο που έγραψε για τη στρατιωτική θητεία στα απομνημονεύματά του, «Spare», και τώρα νιώθουν ότι δεν έχουν τίποτα κοινό μαζί του».

Όλοι  θεωρούν ότι η Μέγκαν ευθύνεται γι αυτή την στροφή χαρακτήρα.

 «Δεν συμπαθούν τη Μέγκαν», τόνισε ο βασιλικός αναλυτής.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Το μεγάλο του παράπονο από τον Πρίγκιπα Χάρι & την Μέγκαν – Του στερούν τα εγγόνια του με την στάση τους (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ