Justin Timberlake: Ανάρπαστη είναι η φωτογραφία σύλληψης του τραγουδιστή – Σαν έργο τέχνης πωλείται 520 δολάρια (φωτό & βίντεο)

Ο τραγουδιστής συνελήφθη με την κατηγορία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δύο καλλιτέχνες στα Χάμπτονς μετέτρεψαν την φωτογραφία σύλληψης του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) σε έργο τέχνης εμπνευσμένο από τον 'Αντι Γουόρχολ.

Διακοσμητής εσωτερικών χώρων και ζωγράφος ο Robert Lohman συνεργάστηκε με την φίλη του, φωτογράφο, Mary Godfrey και κυκλοφόρησαν μια περιορισμένης έκδοσης σειρά εκτύπωσης inkjet σε καμβά με τη φωτογραφία που δεν θα θέλει ο σταρ να θυμάται.

Μέσα σε λίγες ημέρες όχι μόνο κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των κατοίκων αλλά κοντεύει να εξαντληθεί.

Το πορτρέτο το οποίο κυκλοφορεί σε τέσσερις εκδοχές, έχει τον τίτλο «Tuesday Night Out Featuring Justin Timberlake» και πωλείται στην γκαλερί Romany Kramoris Gallery στο Σαγκ Χάρμπορ για 520 δολάρια. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το American Hotel, εκεί όπου δείπνησε ο τραγουδιστής νωρίτερα το βράδυ της σύλληψης.

Για την ιστορία, ο τραγουδιστής συνελήφθη με την κατηγορία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο Χάρμπορ της Νέας Υόρκης, το βράδυ της Δευτέρας, 17 Ιουνίου. 

Βάσει πληροφοριών, ο Τίμπερλεϊκ πέρασε χωρίς να σταματήσει με το αυτοκίνητό του μια πινακίδα STOP, ενώ ο αστυνομικός δήλωσε ότι ήταν «σε κατάσταση μέθης».

Διαβάστε ακόμα: Justin Timberlake: «Βρωμούσε η ανάσα του & γυάλιζε το μάτι του» - Ο superstar αρνιόταν να κάνει πεισματικά αλκοτέστ (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Justin Timberlake: Ήπιε & έπιασε τιμόνι – Συνελήφθη – Ο 43χρονος τραγουδιστής αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ