Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι του «Σασμού» είναι μαζί & στην πραγματική ζωή; - Αποκάλυψαν τα κοινά τους σχέδια (βίντεο)

«Θεωρούμε ότι η δυναμική μας δεν έχει εξαντληθεί, όπως το βλέπουμε μεταξύ μας, στη δημιουργικότητά μας», είπε η ηθοποιός.

Το φινάλε της πολυαγαπημένης από τον κόσμο σειράς, του «Σασμού» είναι γεγονός. 

Που να ήξεραν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος όταν πήραν την απόφαση πριν από 4 χρόνια να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή την σειρά ότι θα έκανε τόση επιτυχία και ότι θα άλλαζαν τόσα πολλά στην προσωπική τους ζωή και στην καριέρα τους.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ήρθαν αρκετά κοντά, έχοντας μαζί πολύ τρυφερές έως και ερωτικές σκηνές ως «Μαθιός» και «Βασιλική».

Κυκλοφορεί βέβαια η φήμη ότι ίσως το τηλεοπτικό ζευγάρι είναι μαζί και στην πραγματική ζωή.


 Πριν λίγους μήνες σχεδόν ταυτόχρονα αποκαλύφθηκε ότι τόσο ο Δημήτρης Λάλος όσο και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παίρνουν διαζύγιο από τους συζύγους της, Έλενα Μαυρίδου και Γιάννη Νταλιάνη.

Τα κοινά σχέδια

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ήδη έχουν συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν μαζί στο θέατρο την επόμενη σεζόν.

Σε λίγους μήνες, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, θα πρωταγωνιστήσουν στο μουσικοθεατρικό έργο «Ζωρζ & Φρεντερίκ: Ποιητές του Ονείρου» αναβιώνοντας στη σκηνή τον έρωτα του Chopin και της Σάνδη.


Διαβάστε ακόμα: Η τρυφερή ανάρτηση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου για τα γενέθλια της κόρης της - Η σπάνια φωτογραφία μαζί της

«Έχουμε δεχτεί προτάσεις να κάνουμε κι άλλα πράγματα μαζί. Εμείς όμως θέλουμε να σχεδιάσουμε κάτι που θα μας εκφράζει και τους δυο, για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι πολύ ουσιαστικό και να είναι εξίσου δυνατό όπως αυτό που κάναμε στον Σασμό» ανέφερε ο Δημήτρης Λάλος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού που ήταν καλεσμένος με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Θεωρούμε ότι η δυναμική μας δεν έχει εξαντληθεί, όπως το βλέπουμε μεταξύ μας, στη δημιουργικότητά μας. Σίγουρα θα σχεδιάσουμε και θα έρθουν πράγματα… Μας φαίνεται περίεργο που θα είμαστε χωριστά στην τηλεόραση. Μας φαίνεται πολύ περίεργο» συμπλήρωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στην πρόσφατη συνέντευξή τους.

Να σημειωθεί ότι ούτε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ούτε και ο Δημήτρης Λάλος έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ακόμη τη σχέση τους.

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Λάλος: Η μεταμόρφωση του σε λύκο για τον νέο του ρόλο στον «Τιμωρό» - Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για την πρωτότυπη σειρά (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ