Rafael Nadal: "Σαν την Χαλκιδική δεν έχει" - Στη Σάνη μαζί με την καλή του - Σκληρή προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς! (φωτό-βίντεο)

Μένει στο Sani Resort και προπονείται καθημερινώς

Στη χώρα μας βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Rafael Nadal μαζί με την αγαπημένη του, Μαρία Φραντσίσκα Παρέγιο.

Ο παίκτης του τένις έχει ξεκινήσει δυναμικά τις προπονήσεις για την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο σπουδαίος αθλητής μένει στο Sani Resort της Χαλκιδικής και όχι τυχαία αφού εκεί στεγάζονται τα γήπεδα του προπονητικού του κέντρου, Rafa Nadal Tennis Center.

O θρύλος του τένις άνοιξε το Rafa Nadal Tennis Center στη Σάνη της Χαλκιδικής το 2019 και το επισκέπτεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

To Rafa Nadal Tennis Center, φέτος κλείνει πέντε χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και συνεργασίας με τον Ισπανό Θρύλο και την ακαδημία του στη Μαγιόρκα και ο Nadal έκοψε την τούρτα μαζί με τον διευθυντή των εγκαταστάσεων και καλό του φίλο, Δημήτρη Ίσσαρη.

Να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός αθλητής θεωρείται μαζί με τον Κάρλος Αλκαράθ μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο διπλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ωστόσο, ο 38χρονος βρήκε χρόνο να απολαύσει μαζί με την Μαρία Φραντσίσκα Παρέγιο το ηλιοβασίλεμα και να ευχαριστηθεί το ελληνικό τοπίο.

Μέσα από τον ενεργό λογαριασμό του στο instagram, μοιράζεται με τους 21 εκατομμύρια ακολούθους του στιγμιότυπα τόσο από τις προπονήσεις του, όσο και από τις δραστηριότητες που κάνει την υπόλοιπη ημέρα.

Διαβάστε ακόμη: ΖΕL: O Rafael Nadal δημιουργεί το δικό του ξενοδοχειακό brand σε συνεργασία με τη Meliá Hotels International

Διαβάστε ακόμη: Ο γάμος του Ραφαέλ Ναδάλ με την επί 14 χρόνια μνηστή του σε κάστρο της Μαγιόρκας - Παρόν και ο Χουάν Κάρλος με την Σοφία 

Διαβάστε ακόμη: Πρωταθλητής στο Αμπού Ντάμπι ο Ναδάλ - Κατάφερε δύσκολα να νικήσει τον Τσιτσιπά μετά από μια "αναμέτρηση γιγάντων" που κράτησε 3 ώρες (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ