Ο Τομ Χανκς έγινε 68 ετών! Οι τρυφερές ευχές της συζύγου του, Ρίτα Γουίλσον - "Έκανες τον κόσμο καλύτερο την ημέρα που γεννήθηκες" (φωτό)

"Φέρνεις χαρά όπου κι αν πας..."

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή (9/7) ημέρα για τον Τομ Χανκς, καθώς γιόρτασε τα γενέθλια του!

Ο διάσημος ηθοποιός έγινε κι επισήμως 68 ετών και φυσικά δεν έλειψαν οι δημόσιες ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πρώτη από όλους η καλή του, Ρίτα Γουίλσον, η οποία αργά το απόγευμα έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο instagram.

Δημοσίευσε μία φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον Τομ να ποζάρει μπροστά από μία βιβλιοθήκη γεμάτη με βινύλια, ενώ έχει βάλει έναν δίσκο σε ένα πικάπ.

Στη λεζάντα της ανάρτησης της σημείωσε:

«Χρόνια πολλά στην αγάπη μου! Έκανες τον κόσμο καλύτερο την ημέρα που γεννήθηκες. Φέρνεις χαρά όπου κι αν πας. Είσαι αυτός που προκαλεί τα γέλια, είσαι λάτρης των οχημάτων ή λίγο πολύ οτιδήποτε που έχει σχήμα στρογγυλής μπανιέρας.

Τα ράφια με τα βιβλία στο σπίτι μας φωνάζουν από τις βιβλιοδεσίες τους την αγάπη σου για την ιστορία και την απροσδόκητα ρομαντική Μέιβ Μπίντσι. Παίρνεις τόση ευχαρίστηση από την ηχογράφηση της ραδιοφωνικής σου εκπομπής bossradio66, όση και από την ακρόαση κάθε είδους surf μουσικής σε βινύλια.

Το TCM είναι το κανάλι στο οποίο καταφεύγεις κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Η υπομονή σου για τα παιδιά μας που σε παρενοχλούν για την άγνοιά σου στην ποπ κουλτούρα είναι αξιοθαύμαστη. Σε αγαπάμε. Σε αγαπάμε. Τόσο πολύ και κάθε μέρα».

450243606_1935628083546410_8768644299035815009_n

Να σημειώσουμε ότι η ηθοποιός και τραγουδίστρια είναι παντρεμένη με τον Χολιγουντιανό σταρ, από το 1988 και μαζί έχουν δύο παιδιά.

Αγαπάνε την Ελλάδα και μάλιστα έχουν στην Αντίπαρο σπίτι.

Μια πέτρινη βίλα 450 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται σε μια έκταση 6 στρεμμάτων μεταξύ των χωριών Γλύφα και Χώρα.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, αυτό είναι το μόνο μέρος όπου το ζευγάρι «μένει μόνο του για να χαλαρώσει, να συναντηθεί με φίλους, να κάνει δείπνα».

Διαβάστε ακόμη: Τομ Χανκς & Ρίτα Γουίλσον: Στην Ελλάδα μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό – Γιορτάζουν τα 64α γενέθλια του ηθοποιού (Φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η Μισέλ Ομπάμα έγινε 60 χρονών: Η φωτογραφία από την Αντίπαρο που ανέβασε ο Μπαράκ Ομπάμα για τα γενέθλιά της - Τι της ευχήθηκε

Διαβάστε ακόμη: Ελληνικό το throwback για το 2023 της Rita Wilson - Φωτό από την Πάρο, τον Χρήστο Μάστορα & η σταθερή αγάπη με τον άνδρα της, Tom Hanks

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ