Κυριάκος & Μαρέβα Μητσοτάκη: Στην Ουάσινγκτον για επετειακή εκδήλωση του ΝΑΤΟ - Το κομψό office look της συζύγου του πρωθυπουργού

Stylish σε όλες τις ηπείρους!

Στην Ουάσιγκτον βρέθηκαν για την επετειακή εκδήλωση για τα 75 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγο του, Μαρέβα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε συναντήσεις και με τον ηγέτη της πλειοψηφίας στη Γερουσία, Chuck Schumer, καθώς και με τον γερουσιαστή Chris Coons.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις και ο ρόλος της Ελλάδας ως πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή.

Το office look της Μαρέβας Μητσοτάκη

Για την περίσταση η σύζυγος του Πρωθυπουργού εμφανίσθηκε με τον απόλυτο office look.

mitsotakis-nato-1

Επέλεξε μαύρο κοστούμι, το οποίο αποτελούνταν από μακρύ σακάκι και φαρδύ παντελόνι.

Από μέσα φόρεσε ένα μίνιμαλ λευκό πουκάμισο.

mitsotakis-nato-2

Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί σήμερα το βράδυ με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ουάσιγκτον στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ.

Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα είναι ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και η διπλωμάτης Μαρία Μπούρα ενώ από την πλευρά Ερντογάν, μαζί με τον Τούρκο πρόεδρο θα είναι ο υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν και ο σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας πρέσβης Ακίφ Τσαγατάι Κιλίτς.

Διαβάστε ακόμη: Μαρέβα Μητσοτάκη: Μεγάλη fan της Εθνικής Ελλάδος - Minimal chic στο γήπεδο!

Διαβάστε ακόμη: Η Maye Musk δηλώνει fan της Ελλάδας! "Βόλταρε" με την Μαρέβα Μητσοτάκη & απόλαυσε θαλασσινά από τον top chef, Λευτέρη Λαζάρου (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ