Αεροσυνοδός έφαγε άγριο ξύλο από τον σύζυγο & συνάδελφο της - Μεθυσμένη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας - Oι Άραβες της απαγορεύουν έξοδο λόγω αλκοόλ (φωτό & βίντεο)

Η 28χρονη Τόρι Τάουι είναι εγκλωβισμένη στο Ντουμπάι, οι αρχές της έχουν κατασχέσει το διαβατήριο

Μία απίστευτη ιστορία διαδραματίζεται στο Ντουμπάι. Μία 28χρονη Ιρλανδή βρήκε τη δουλειά των ονείρων της, έγινε αεροσυνοδός της Emirates Airlines, όμως τώρα είναι εγκλωβισμένη στο Ντουμπάι.

Η Τόρι Τάουι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της, νοτιοαφρικανό που επίσης εργαζόταν στην Emirates και ο οποίος απολύθηκε για το περιστατικό.

Εκπρόσωπος της νομικής ομάδας Detained in Dubai (DiD) αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της νεαρής γυναίκας την κυνήγησε με μαχαίρι και την γρονθοκόπησε, προτού της κλείσει το χέρι στην πόρτα του μπάνιου, προσπαθώντας να της το σπάσει. 

Μετά την επίθεση η 28χρονη Τόρι Τάουι ήπιε αλκοόλ και προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα με εμφανή τα χτυπήματα οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου ενημερώθηκε πως θα ασκηθεί δίωξη εις βάρος της για την κατανάλωση αλκοόλ και την απόπειρα αυτοκτονίας. 

Έκτοτε, η 28χρονη προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπο να επιστρέψει στην πατρίδα της, αφού οι τοπικές Αρχές έχουν «μπλοκάρει» το διαβατήριό της και δεν μπορεί να ταξιδέψει.

Μιλώντας μέσω της ομάδας DiD, η οποία συνδράμει την οικογένεια, η Τάουι δήλωσε: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα. Θέλω απεγνωσμένα να επιστρέψω στην Ιρλανδία και να αφήσω όλα αυτά πίσω μου. Ζητώ από τον Ιρλανδό πρωθυπουργό να μας βοηθήσει». Σύμφωνα με την ομάδα υποστήριξης, η κοπέλα κινδυνεύει να καταλήξει έγκλειστη σε μια φυλακή γνωστή για «παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βασανιστήρια».

Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Σάιμον Χάρις δήλωσε ότι θα παρέμβει για να βρεθεί λύση σε αυτήν την «τρομακτική» υπόθεση, έπειτα από σχετικό ερώτημα που έθεσε η πρόεδρος του Sinn Fein, Μέρι Λου Μακντόναλντ στο ιρλανδικό κοινοβούλιο το απόγευμα της Τρίτης. 

Η Μακντόναλντ δήλωσε ότι μίλησε με την Ταουι και ότι η μητέρα της 28χρονης ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να είναι μαζί της. «Η Τόρι θέλει απλώς να γυρίσει στο σπίτι της. Είναι μια γυναίκα από το Ροσκόμον και θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο Sky News, η θεία της Τόρι, Αν Φλιν, δήλωσε πως η κοπέλα προσπαθεί να κάνει κουράγιο. «Είναι μια πολύ αγχωτική κατάσταση όλη την οικογένεια», ανέφερε, περιγράφοντας την ανιψιά της ως «μια όμορφη νεαρή γυναίκα» που «αγαπάει τη διασκέδαση και τα ταξίδια».

«Προσελήφθη στη δουλειά των ονείρων της, στην Emirates, και θα μπορούσε να συνεχίσει να ταξιδεύει ως αεροσυνοδός. Της άρεσε πολύ το Ντουμπάι και είχε αρκετούς φίλους εκεί», λέει για την κοπέλα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ