Στο Πόρτο Χέλι η φίλη μας η Μάξιμα! Ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, οι royals της Ολλανδίας στο εξοχικό τους στην Ελλάδα

Ένα παραθαλάσσιο θέρετρο Δορούφι, Κοιλάδας

Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς μπήκαν οι royals της Ολλανδίας!

Ο Βασιλιάς Willem-Alexander, η σύζυγός του, βασίλισσα Μάξιμα, και οι τρεις κόρες τους, πριγκίπισσες Catharina-Amalia, Alexia και Ariane έφτασαν στην ελληνική θερινή κατοικία τους τη Δευτέρα στις 8 Ιουλίου.

Το αγαπημένο ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα με κυβερνητικό τζετ, αναφέρει ο ολλανδικός Τύπος.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας φωτογράφησης της βασιλικής οικογένειας τον περασμένο Ιούνιο, η πριγκίπισσα Αλεξία είπε ότι ανυπομονούσε για αυτό το διάλειμμα.

«Είναι πολύ ωραίο να βρίσκομαι σε διακοπές με τους γονείς μου, αισθάνομαι πολύ καλά», είπε, πριν προσθέσει «καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας είναι παντού, όλο το χρόνο, είναι ωραίο να γιορτάσουμε ένα μικρό καλοκαίρι μαζί».

Ο Willem-Alexander και τα αγαπημένα του πρόσωπα απολαμβάνουν εδώ και αρκετά χρόνια μια πολυτελή κατοικία στο παραθαλάσσιο θέρετρο Δορούφι, Κοιλάδας, λίγο έξω από το Κρανίδι. 

Δίπλα στη θάλασσα σε οικόπεδο 4.000 m2, το ακίνητο αποτελείται από τρεις βίλες με σύγχρονες λεπτομέρειες, που συνδέονται μεταξύ τους με κήπους με ταράτσα.

Μια ιδιωτική παραλία συμπληρώνει την περιοχή.

Η συγκεκριμένη κατοικία προσφέρει στους royals ένα καταφύγιο ειρήνης και ιδιωτικότητας μακριά από τις υποχρεώσεις τους.

Αυτή η αναχώρηση για διακοπές της βασιλικής οικογένειας έρχεται σε ένα συναρπαστικό αθλητικό πλαίσιο, καθώς η Εθνική Ολλανδίας έχει φτάσει στον ημιτελικό του ποδοσφαίρου του Euro.

Ο αγώνας, μεταξύ των Oranjes - το παρατσούκλι που δόθηκε στην ολλανδική ομάδα - και της Αγγλίας θα διεξαχθεί στις 10 Ιουλίου στο Signal Induna Park στο Ντόρτμουντ, όπου ο βασιλιάς δεν θα πάρει τη θέση του, σε αντίθεση με τους 75.000 Ολλανδούς οπαδούς που αναμένονταν.

Αν κάποιοι αναρωτιούνται για αυτή τη βασιλική απουσία, ο Τύπος θέλει να είναι καθησυχαστικός και σημειώνει ότι ο Βασιλιάς πιθανόν να παρευρεθεί σε έναν πιθανό τελικό των Ολλανδών παικτών.

Ο Willem-Alexander, αν και μεγάλος λάτρης των σπορ, δεν ακολούθησε τους ομολόγους του, οι οποίοι ασχολήθηκαν πολύ με αυτόν τον αναμενόμενο αγώνα.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Μάξιμα: Η πιο κομψή οικοδέσποινα! Με baby blue σύνολο υποδέχτηκε τον εμίρη του Κατάρ (φωτό-βίντεο)

Ο βασιλιάς Φρειδερίκος της Δανίας, συνοδευόμενος από την κόρη του, πριγκίπισσα Josephine, παρακολούθησε τον αγώνα της χώρας του με την Αγγλία στις 20 Ιουνίου. Μια βραδιά κατά την οποία ενθουσιάστηκε και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Δύο μέρες αργότερα, ήταν η σειρά του βασιλιά Φίλιππου του Βελγίου και τριών από τα παιδιά του, τους πρίγκιπες Γαβριήλ και Εμμανουήλ καθώς και την πριγκίπισσα Éléonore, να ενθαρρύνουν την ομάδα τους από τις εξέδρες του σταδίου της Κολωνίας.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Μάξιμα: O ορισμός της κομψότητας! – Το total look Natan Couture & το Hermès clutch – «Απογείωσε» την εμφάνιση με το ογκώδες κολιέ & τα πολυτελή πετράδια (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr