Φρίκη στη Βρετανία: Σύντροφος σκότωσε με βαλλίστρα την πρώην του, την αδερφή της & τη μητέρα τους - "Σε 15 λεπτά επικράτησε το απόλυτο χάος - Ασταμάτητα ουρλιαχτά"

Η Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση του

Σάλος έχει προκληθεί την τελευταία ώρα στη Βρετανία έπειτα από την δολοφονία τριών γυναικών μέσα στο σπίτι τους.

Συγκεκριμένα, η 61χρονη γυναίκα και οι δύο κόρες της 25 και 28 ετών, βρέθηκαν «δολοφονημένες» από βαλλίστρα στο σπίτι τους.

Επρόκειτο για την οικογένεια του σχολιαστή αγώνων του BBC, Τζον Χαντ.

Η Κάρολ Χαντ και οι δύο κόρες της βρέθηκαν νεκρές στην αξίας 800.000 λιρών μονοκατοικία τους στο Μπούσι του Χερτφορντσάιρ χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με την Daily Mail η αστυνομία αναζητά τον πρώην σύντροφο της μίας κόρης, Κάιλ Κλίφορντ, 26 ετών, ο οποίος κατέχει βαλλίστρα.

Μάλιστα, προειδοποίησαν και τον κόσμο εάν τον δει να μείνει μακριά του καθώς είναι οπλισμένος κι επικίνδυνος.

Σοκάρει η μαρτυρία της γειτόνισσας

«Τους βλέπαμε κάθε μέρα να περνούν από το σπίτι και μας έλεγαν "καλημέρα"» είπε. «Είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που συνέβη, πολύ σοκαριστικό».

Την ίδια ώρα, μία άλλη κάτοικος της περιοχής, δήλωσε ότι μεταξύ 6.30μμ και 7μμ χθες το απόγευμα άκουσε «κάποιον να ουρλιάζει». «Έλεγα, "αυτό είναι σίγουρα μια γυναίκα που ουρλιάζει" και μέσα σε 15 λεπτά επικράτησε το απόλυτο χάος», είπε η γυναίκα.

Ενημερώθηκε και η υπουργός Εσωτερικών

Η υπουργός Εσωτερικών Ιβέτ Κούπερ ενημερώνεται «πλήρως» για την υπόθεση και κάλεσε όποιον έχει πληροφορίες για την υπόθεση να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

«Η απώλεια της ζωής τριών γυναικών στο Bushey χθες το βράδυ είναι πραγματικά σοκαριστική. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους αυτών που σκοτώθηκαν και με την κοινότητα. Με ενημερώνουν πλήρως. Προτρέπω τον κόσμο να υποστηρίξει (την αστυνομία του Hertfordshire) με οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την υπόθεση αυτή», έγραψε στο Χ.

UPDATE

Τελικά οι αστυνομικές Αρχές του Λονδίνου εντόπισαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος είχε κρυφτεί σε ένα νεκροταφείο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ