Βασίλισσα Mary: Έβαλε το πιο όμορφο & ρομαντικό summer dress ever! – Το «απογείωσε» με ψάθινο καπέλο & χρυσά κοσμήματα (φωτό)

Τέλεια εμφάνιση για μία καλοκαιρινή βόλτα!

Στην Δανία εδώ και 90 χρόνια έχουν μία παράδοση, η οποία «ορίζει» να πηγαίνει το βασιλικό ζεύγος από τα ανάκτορα ως την εξοχική τους κατοικία με τα πόδια.

Έτσι ο Βασιλιάς Frederik και η Βασίλισσα Mary τήρησαν την παράδοση και περπάτησαν ως το Κάστρο Γκράστεν, στο οποίο θα παραθερίσουν.

Η σχεδόν ενός χιλιομέτρου διαδρομή προς το κάστρο καλύφθηκε με σημαίες και πολλοί πολίτες τους χαιρετούσαν με πολλή χαρά.

Ο Βασιλιάς Frederik και η Βασίλισσα Mary φάνηκαν πολύ ευδιάθετοι, μίλησαν και χαιρέτησαν τον κόσμο.

instagram

Φυσικά, η Βασίλισσα Mary ήταν για ακόμα μία φορά εντυπωσιακή.

Επέλεξε για αυτή την σημαντική μέρα, το απόλυτο summer dress.

Πιο συγκεκριμένα το φόρεμα αυτό ήταν maxi αέρινο λευκό με πράσινα σχέδια και φέρει την υπογραφή του luxurious βρετανικού brand, ME+EM. Κοστίζει μόλις £295.

Το μαγικό αυτό summer dress συνδύασε με κρεμ suede πλατφόρμες από τον οίκο μόδας Tods και ένα ψάθινο καπέλο της σχεδιάστριας, Deborah Hutton.

Δείτε αναλυτικά το look:

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Μαίρη: Σε κομψό & ρομαντικό mood! – Το maxi κοραλλί φόρεμα με κόστος $3,425 & οι nude γόβες stiletto με υπογραφή του οίκου μόδας, Prada (φωτό & βίντεο)

Τα κοσμήματα ήταν χρυσά και επέλεξε περλίτσες για να κοσμήσει τα αυτιά της.

Τέλος το μακιγιάζ ήταν διακριτικό και λαμπερό όπως πάντα, δεν μας συνηθίζει στις υπερβολές η πανέμορφη Βασίλισσα της Δανίας.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Mary: Très chic εμφάνιση! - Wide leg λινό παντελόνι με λευκό πουκάμισο – Τα χρυσά κοσμήματα που «απογείωσαν» το look (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ