Πέτρος Κωστόπουλος: Εύχεται στον κούκλο γιο του, Μάξιμο για τα 17α γενέθλιά του – «Χρόνια σου πολλά αγόρι μου» (φωτό)

Η μεγάλη του αδελφή επίσης του ευχήθηκε μέσω Instagram

Ο γιος του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού γίνεται 17 ετών σήμερα.

Πατέρας και η μεγαλύτερη κόρη του πρώην ζευγαριού Αμαλία εύχονται στον όμορφο Μάξιμο.

Μεγαλώνοντας ο Μάξιμος έχει εξελιχθεί σε ένα όμορφο αγόρι που μοιάζει με τον μπαμπά του.

Η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του νεαρού Μάξιμου, μία από όταν ο ήταν ακόμη μικρό παιδί, και μία πιο πρόσφατη σε ένα μαγαζί να πίνει κρασί.

«Χρόνια πολλά στον πιο γλυκό μικρό αδελφό στον κόσμο», έγραψε η Αμαλία Κωστοπούλου στη λεζάντα της πρώτης της ανάρτησης, ενώ στη δεύτερη, με την πρόσφατη φωτογραφία του Μάξιμου Κωστόπουλου, η ίδια σημείωσε «Σε αγαπάω μέχρι το φεγγάρι και πίσω. Ας μου εξηγήσει κάποιος πώς έγινε μόλις 17 ετών».

Διαβάστε ακόμα: Πέτρος Κωστόπουλος σε Ελένη Τσολάκη: «Στ’ αρχ… μου εμένα, ρώτα ό,τι θες» – Άναυδος, ο Τζών Καλημέρης (βίντεο)

Ο μπαμπάς Πέτρος Κωστόπουλος ανέβασε την ίδια φωτογραφία με τη Αμαλία , γράφοντας: «Χρόνια σου πολλά αγόρι μου!» και συμπληρώνοντας τον αριθμό «17».

Ο Μάξιμος Κωστόπουλος είναι κούκλος και προσέχει την εμφάνιση του.

Για την ιστορία, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν παντρεμένοι για 20 χρόνια και έχουν τρία παιδιά, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο. 

Από το 2019 είναι παντρεμένη με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας και έχουν ένα μικρό γιο τον Παναγιώτη – Αντώνιο.

Διαβάστε ακόμα: Τζένη Μπαλατσινού: Απολαμβάνει τις διακοπές της με τον γιο της, Παναγιώτη-Αντώνιο – Μαμά & γιος μαζέψαν μαζί σταφύλια (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ