Άννα Πρέλεβιτς για τον σύζυγό της: «Όταν κάνω κράτηση κάπου θα πω Νομικού αντί για το επώνυμο μου & ο άντρας μου χαίρεται» (φωτό & βίντεο)

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νίκος Νομικός παντρεύτηκαν πριν από έναν χρόνο.

Η κόρη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς, η  Άννα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή "Summer’s Cool" του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στον έγγαμο βίο με τον αδελφό της Δούκισσας Νομικού, τον Νικήτα.

«Πέρασε τόσο γρήγορα ο πρώτος χρόνος του γάμου μας! Δεν πίστευα ότι θα συγκινηθώ τόσο πολύ και στην επέτειο αλλά ήταν πολύ ωραία» είπε αρχικά η Άννα Πρέλεβιτς.

«Το κυρία Νομικού το έχεις ακούσει;» την ρώτησε η ρεπόρτερ για να απαντήσει το μοντέλο: «Ναι, αλλά θα σου πω τι κάνω. Πολλές φορές θα κάνω κράτηση κάπου και θα πω… Νομικού, αντί για Πρέλεβιτς! Έτσι, να το χαρώ. Και ο άντρας μου χαίρεται όμως, όταν το κάνω, γι’ αυτό και το κάνω. Δεν το κάνω τόσο συχνά αλλά το έχω βάλει και στο Instagram, μ’ αρέσει. Είμαι η γυναίκα του, τι να κάνω;».


Για την ιστορία, το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2021 και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος,

Παντρεύτηκαν στις 27 Μαΐου 2023 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο.

Ο γάμος τους έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι.

Snapinsta_app_446277048_897961335422104_6014514160035630229_n_1080

Η τελετή ήταν μαγική!

Διαβάστε ακόμα: Άννα Πρέλεβιτς-Νικήτας Νομικός: Γιορτάζουν την πρώτη επέτειο γάμου - Δείτε φωτό από την εμβληματική τελετή που άφησε εποχή!

Διαβάστε ακόμα: Οι καλλονές Άννα και Τέα Πρέλεβιτς στην παρουσίαση βιβλίου του μπαμπά τους: «Η δύναμη της ήττας», ο τίτλος (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ