Made in Greece, το «Ancient Kallos»: Η νέα collection της Λαμπρινής & της Στέλλας Σταύρου συνδυάζει την μοντέρνα ομορφιά με την Αρχαία Ελλάδα – Minimal, πολυτελή ρούχα με χρυσές λεπτομέρειες (φωτό)

Κατάφεραν να πετύχουν το «the less is more»!

Η οικογενειακή επιχείρηση, Ancient Kallos ιδρύθηκε το 1982 και έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, διαπρέπει καθημερινά.

Το Ancient Kallos αποτελεί την επιτομή της καινοτομίας που συναντά την ελληνική κληρονομιά και την παράδοση.

Οι αδελφές, Λαμπρινή και Στέλλα Σταύρου ανέλαβαν τα ηνία της 30χρονης επιχείρησης της οικογένειάς τους πριν από μια δεκαετία.

Με την εμπειρία της Στέλλας ως σχεδιάστρια μόδας και το υπόβαθρο της Λαμπρινής στην αρχιτεκτονική, το δίδυμο ξεκίνησε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι, εμποτίζοντας το brand τους με διαχρονική κομψότητα και σύγχρονες τάσεις της μόδας.

Το Ancient Kallos παρουσιάζει μια μαγευτική συλλογή χειροποίητων κομματιών. Κάθε κομμάτι αποπνέει μια ξεχωριστή γοητεία εμπνευσμένη από τους θησαυρούς της αρχαιότητας.

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece, τα ερωτεύσιμα σανδάλια «Di Gaïa»: Η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου συγκλονίζει με την νέα της collection – Minimal, Grecian, chic & classy vibes (φωτό)

Η νέα collection της Στέλλας και της Λαμπρινής θα σας εντυπωσιάσει, καθώς η απλότητα και η κομψότητα συνδυάζονται με αρμονία.

Αυτά είναι τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε:

Κόστος: 250€

Κόστος: 300€

Κόστος: 460€

Κόστος: 350€

Κόστος: 485€

Τα καφτάνια, τα φορέματα και τα σετ είναι φανερά εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα.

Κυριαρχούν το λευκό, το μαύρο και το κρεμ με χρυσές λεπτομέρειες.

Κατάφεραν να πετύχουν το «the less is more»!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece, το La Chaîne: Οι μοναδικές του τσάντες θα σας συνοδεύσουν αυτό το καλοκαίρι – Έντονα χρώματα, χρυσές & κοκκάλινες λεπτομέρειες – Τέλειες για day to night looks (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ