Jack Kennedy – Schlossberg: Ο γόης εγγονός του δολοφονημένου Αμερικανού Προέδρου «καίει» καρδιές – Δημοσιογράφος στην Vogue – Μόλις 31 ετών! (φωτό & βίντεο)

Αγαπά τα θαλάσσια σπορ, το μπαλέτο και διατηρεί πάντα φρέσκα λουλούδια στο σπίτι του.

Πανικός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τον μονάκριβο εγγονό του Τζον και της Τζάκι Κένεντι.

Ο 31χρονος κούκλος Τζακ Κένεντι Σλοσμπεργκ έγινε τώρα ο νέος πολιτικός αναλυτής της αμερικανικής Vogue.

Θα καλύψει τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του 2024.

Ελπίζουμε να είναι τυχερός σε αυτό το πολιτικό-δημοσιογραφικό ταξίδι, το οποίο ξεκινάει, καθώς η κατάρα των Κένεντι δεν έχει τέλος.

Ο παππούς του, JFK σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του, Τζάκι, από σφαίρα.

Image

Ο θείος του, ο αδελφός της μαμάς του JFK Jr σκοτώθηκε σε αεροπορικό μαζί με την σύζυγό του Κάρολαιν Μπεστ και την αδελφή της.

@jack.schlossberg

you’re playin with fire bro !!

♬ original sound - Jack Schlossberg

«Εμπνέομαι από την κληρονομιά της οικογένειάς μου στη δημόσια υπηρεσία. Το παίρνω πολύ σοβαρά και θέλω να συνεισφέρω με τον δικό μου τρόπο» είπε ο  Τζακ στη Vogue, σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη. «Έχω μεγάλα όνειρα, αλλά ξέρω επίσης ότι προσπαθώ να έχω θετικό αντίκτυπο σήμερα».

Image

Ο φιλόδοξος Τζακ πήρε διδακτορικό στη Νομική και MBA από το Χάρβαρντ  και σχεδιάζει να καλύψει τον πολιτικό αγώνα με τον ίδιο ανάλαφρο τρόπο και τη γοητεία που έχει στα viral βίντεό του στο TikTok.

«Αν πρόκειται να ζητήσετε από τους ανθρώπους να σκεφτούν κάτι σοβαρό, πρέπει να το κάνετε διασκεδαστικό ή αστείο» είπε ο Σλόσμπεργκ, σημειώνοντας ότι αυτό κάνουν «όλοι οι μεγάλοι ηγέτες».

Image

«Δεν μπορείς απλώς να κρύβεις τους ανθρώπους με το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα. Πρέπει να φέρεις λίγη θετικότητα και θετική ενέργεια σε πράγματα που πιστεύεις ότι είναι σημαντικά. Αυτή είναι η μόνη στρατηγική που έχω», πρόσθεσε.

Image

Διαβάστε ακόμα: Δυναστεία Κένεντι: Πλούτος, εξουσία, δολοφονίες – Φοβερά δυστυχήματα και γκλάμουρ (βίντεο)

Όταν η Vogue μοιράστηκε φωτογραφίες του στο Instagram, οι θαυμαστές κατέκλυσαν αμέσως τα social media για να μιλήσουν για την εμφάνισή του.

«Θα διακινδύνευα την κατάρα του Κένεντι για εκείνον» σχολίασε ένας χρήστης στην ανάρτηση, αναφερόμενος στους θανάτους, τα ατυχήματα και τις δολοφονίες που ταλαιπώρησαν τη δυναστεία όλα αυτά τα χρόνια.

«Δώστε του το εξώφυλλο την επόμενη φορά», πρότεινε ένα δεύτερο άτομο.

Image

twitter

 «Θα γίνω η Μέριλίν του», αστειεύτηκε ένας άλλος.

Λίγα λόγια για τον γοητευτικό νεαρό

Ο Τζακ μοιάζει εκπληκτικά με τον θείο του, Τζον Κένεντι Τζούνιορ, τον «πρίγκιπα της Αμερική».

Μελαχρινός με ατίθασα μαλλιά, γοητευτικός και πολλά υποσχόμενος!

Αγαπά τα θαλάσσια σπορ, το μπαλέτο και διατηρεί πάντα φρέσκα λουλούδια στο σπίτι του.

Ο Τζακ είναι το μικρότερο από τα τρία παιδιά της Κάρολαϊν Κένεντι και του συζύγου της, Έντγουιν Σλόσμπεργκ. Η Κάρολαϊν έχει επίσης δύο κόρες, την 36χρονη Ρόουζ και την 34χρονη Τατιάνα.

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι 1972: Ο Αριστοτέλης Ωνάσης με μονοσταυροκουμπωτό κουστούμι ακολουθεί τη Τζάκι Κένεντι - Αποθέωση του στυλ - Ανέκδοτη φωτό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ