Breaking news: Η Jennifer Lopez χωρίζει & διεκδικεί από τον Ben την μισή περιουσία του - Ήταν τσιγγούνης & όλα τα πλήρωνε αυτή! - Ώρα για τον λογαριασμό (φωτό)

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!

Το τέλος για την παραμυθένια φαινομενικά σχέση και γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ έφτασε!

Μόλις 2 χρόνια μετά τον μαγευτικό γάμο τους στο Λας Βέγκας, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός φέρεται να οδεύουν προς χωρισμό και τα πράγματα έχουν γίνει πολύ έντονα.

Το ζευγάρι δεν έχει φωτογραφηθεί μαζί για πάνω από ένα μήνα τώρα και πηγές αναφέρουν ότι «ο γάμος τελείωσε».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Celebrimous, η Λόπεζ δεν διστάζει να απαιτήσει ένα μεγάλο κομμάτι της περιουσίας του Άφλεκ στον διακανονισμό διαζυγίου.

Η τραγουδίστρια θέλει «το ήμισυ της περιουσίας του Ben σχεδόν 150 εκατομμυρίων δολαρίων, παρόλο που η ίδια αξίζει πολύ περισσότερο - περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια», αναφέρει κοντινό πρόσωπο της Jlo.

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez – Ben Affleck: Πουλάνε πολύτιμα έργα τέχνης & όχι μόνο από την βίλα τους – Είναι αυτό το οριστικό τέλος για το ζευγάρι; (φωτό)

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Ben είναι πολύ τσιγκούνης και πάντα παραπονιέται ότι έπρεπε να ξοδέψει πολλά χρήματα. 

Για να μην ακούει τα παράπονά του, η Jlo αναλάμβανε πάντα τα περισσότερα έξοδα, από το ιδιωτικό τζετ μέχρι τα ξενοδοχεία, τα τρόφιμα και τα ρούχα. 

Ακόμη και για την συγκλονιστική και πολυτελή βίλα που αγόρασε πέρυσι το ζευγάρι, λέγεται ότι η Jlo πλήρωσε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα: Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Το επίσημο διαζύγιο δεν αργεί – Πουλάνε την βίλα που «φώλιασαν» τον έρωτά τους – Το κόστος είναι 68 εκατ. Δολάρια (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ