Jennifer Lopez: H σπάνια βόλτα με την μεγαλύτερη κόρη του Ben Affleck – Τον μπαμπά δεν θέλει ούτε να τον βλέπει (φωτό)

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο με την 18χρονη Violet.

Μπορεί η μία φήμη να βγαίνει μετά την άλλη για το διαβόητο διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, όμως η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε να περνά ποιοτικό χρόνο με τη θετή της κόρη Violet.

Η Λατίνα καλλιτέχνιδα πήγε βόλτα με την μεγαλύτερη κόρη του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και η Violet συνοδεύονταν από μια φίλη της 18χρονης κόρης του Άφλεκ που περπατούσε μαζί τους καθώς περιηγούνταν στις στο Χάμπτονς.

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο με τις τρεις τους να απολαμβάνουν τον ήλιο κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με το αυτοκίνητο νωρίτερα μέσα στην ημέρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, είναι ότι βιάζονται να πουλήσουν την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς, στην Καλιφόρνια, ενώ συνεχίζουν να ζουν χωριστά.

Ο Μπεν Άφλεκ μένει σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Brentwood της Καλιφόρνιας για να είναι πιο κοντά στα τρία παιδιά του που έχει αποκτήσει με την Τζένιφερ Γκάρνερ.

Διαβάστε ακόμα: Breaking news: Η Jennifer Lopez χωρίζει & διεκδικεί από τον Ben την μισή περιουσία του - Ήταν τσιγγούνης & όλα τα πλήρωνε αυτή! - Ώρα για τον λογαριασμό (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Η Τζένιφερ Λόπεζ τραγουδάει: «Η ζωή τώρα είναι καλύτερη χωρίς αυτόν» - Καμία ελπίδα επανασύνδεσης με τον Μπεν Άφλεκ ...

Διαβάστε ακόμα: Πως γιόρτασαν οι celebrities την 4η Ιουλίου - Η ρομαντική Τζένιφερ Λόπεζ, η throwback φωτό της Σάλμα Χάγιεκ & το surfing του Μαρκ Ζάκερμπεργκ (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Το επίσημο διαζύγιο δεν αργεί – Πουλάνε την βίλα που «φώλιασαν» τον έρωτά τους – Το κόστος είναι 68 εκατ. Δολάρια (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ