Βραζιλιάνος βαρόνος ναρκωτικών συνελήφθη μετά από διεθνές ανθρωποκυνηγητό – Μια φωτογραφία που τράβηξε η σύζυγός του, τον πρόδωσε

Δεν ήταν πολύ προσεκτική...

Βαρόνος ναρκωτικών πιάστηκε με τον πιο παράδοξο τρόπο ever, μετά από διεθνές ανθρωποκυνηγητό.

Ο Ρόναλντ Ρόλαντ συνελήφθη την περασμένη Τρίτη στο διαμέρισμά του στην Βραζιλία.

Η σύζυγός του, Αντρέζα ντε Λίμα, είχε προηγουμένως μοιραστεί μια από τις τοποθεσίες τους, αποκάλυψε η εκπομπή Fantastico του ειδησεογραφικού περιοδικού TV Globo.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρόλαντ, η Ντε Λίμα και η κόρη τους κοιμόντουσαν όταν η ομοσπονδιακή αστυνομία έκανε έφοδο στην κατοικία τους.

Image

Η Ντε Λίμα αγνοώντας τον κίνδυνο, δημοσίευε συχνά τα ταξίδια τους στην Κολομβία, στο Ντουμπάι, στη Γαλλία και στις Μαλδίβες, εμφανιζόμενη δίπλα στον Ρόλαντ σε ιδιωτικά τζετ και σε κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα.

Ο 50χρονος Ρόναλντ ήταν μεταξύ των οκτώ ατόμων που συνελήφθησαν στο πλαίσιο μιας επιχείρησης σε επτά πολιτείες.

Οι Αρχές κατάσχεσαν μεγάλες ποσότητες μετρητών, κοσμήματα, όπλα, ένα σκάφος, 34 αυτοκίνητα και ένα αεροπλάνο.

Image

Οι ερευνητές της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας ισχυρίστηκαν ότι είχε επαφές με καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό και εκτιμούν πως τα τελευταία πέντε χρόνια ξέπλυνε 900 εκατομμύρια δολάρια.

Μάλιστα, μία από τις 100 επιχειρήσεις που χρησιμοποιήθηκαν για το ξέπλυμα μετρητών ήταν το κατάστημα μπικίνι της συζύγου του.

Image

twitter

«Αγοράστηκαν σπίτια στο όνομα επιχειρήσεων των οποίων οι εταίροι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν ακίνητα, οχήματα, αεροσκάφη», δήλωσε στο δίκτυο ο πράκτορας της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας Ricardo Ruiz. «Βρήκαμε εταίρους επιχειρήσεων, για παράδειγμα, που εργάζονται σε εστιατόριο αλλά είναι εταίροι σε διάφορες επιχειρήσεις που διακίνησαν δεκάδες εκατομμύρια ρεάλ» πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ