Πριγκίπισσα Kate: Δεν θα την συνοδεύσει ο Πρίγκιπας William στο Wimbledon – O διάδοχος θα είναι στον τελικό του Euro 2024 – Με ποιον θα πάνε τα παιδιά; (φωτό & βίντεο)

Σε λίγες ώρες θα την δούμε!

To παλάτι επιβεβαίωσε ότι η αγαπημένη μας Πριγκίπισσα Κέιτ θα «δώσει» το παρών στο  τουρνουά τένις στο Wimbledon.

Θα παραδώσει η ίδια το τρόπαιο στον νικητή του μεγάλου τελικού των ανδρών.

Αυτή θα είναι η δεύτερη δημόσια εμφάνισή της ασθενούς Πριγκίπισσας μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα σε εκείνη και αυτό είναι δεδομενο.

Υπάρχει ένα ερώτημα όμως.

Θα συνοδεύεται Η Πριγκίπισσα Κέιτ από κάποιο από τα παιδιά της, και κυρίως την κόρη της Charlotte, με την οποία έχει παρακολουθήσει και στο παρελθόν αγώνες στο Wimbledon. 

Αυτό το ερώτημα προέκυψε, καθώς ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει δηλώσει πως σήμερα ταξιδεύει για Βερολίνο για τον τελικό του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Euro 2024 στον οποίο έχει προκριθεί η ομάδα της Αγγλίας. Ακούγεται μάλιστα πως μαζί του θα πάρει τον πρωτότοκο γιό τους, τον George.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: Θα «δώσει» το παρών στον τελικό του Wimbledon – Τι απόφαση πήρε ο Ουίλιαμ για την ασθενή σύζυγό του (φωτό)

Συνεπώς δεν θα συνοδεύσει ο σύζυγος της, την Πριγκίπισσα Κέιτ στο τουρνουά τένις.

Το Παλάτι, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι για την παρουσία των παιδιά του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, όμως σίγουρα θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τους θεατές.

Από ό,τι φαίνεται μόνο ο Πρίγκιπας Λούις θα μείνει σπίτι!

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Μυστήριο γύρω από την παρουσία της στο Wimbledon - Ποια royal θα την αντικαταστήσει εάν δεν εμφανισθεί;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ