Πρίγκιπας Γουίλαμ: Φανατικός οπαδός στον τελικό του Euro - Επικές αντιδράσεις μαζί με το πριγκιπόπουλο του, Τζορτζ (φωτό)

Θερμοί υποστηρικτές της χώρας τους

Κι ενώ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην δεύτερη εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ στο Wimbledon, ο σύζυγος της, Γουίλιαμ ταξίδεψε στο Βερολίνο ενόψει του Euro 2024.

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν συνόδευσε την καλή του στον τελικό του τουρνουά τένις, καθώς ο ίδιος έπρεπε να παρευρεθεί στο Βερολίνο.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Με μωβ midi φόρεμα έδωσε το τρόπαιο στον νικητή του Wimbledon - Χαμογελαστή με εξαιρετικό στιλ η πιο αγαπητή royal στον πλανήτη (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Eπανεμφάνιση Πριγκίπισσας Kate: Με ιαχές ενθουσιασμού την υποδέχτηκαν – Όλο το Wimbledon όρθιο! – Ρίγη συγκίνησης & χαράς (φωτό & βίντεο)

Μαζί με τον διάδοχο πρίγκιπα Τζορτζ παρακολούθησαν από τις επίσημες εξέδρες τον τελικό στο Olympiastadion.

Τελικά, η Ισπανία επικράτησε 2-1 έναντι της Αγγλίας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα η κάμερα απαθανάτισε τόσο τον πατέρα όσο και τον γιο να παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον και να μας χαρίζουν ... επικές αντιδράσεις σε κάθε γκολ ή σφύριγμα!

instagram @fanroyalfamily

Μετά τη νίκη της Ισπανίας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έσπευσε να εκφράσει τη συμπάθειά του στην Αγγλία, δημοσιεύοντας στο X: «Αυτή τη φορά δεν ήταν γραφτό να γίνει. Είμαστε όλοι ακόμα τόσο περήφανοι για εσάς. Και μετά»

Αυτή του η αντίδραση συνέβη λίγο αργότερα τις ευχές του παππού του αφού ο Βασιλιάς προέτρεψε την ποδοσφαιρική ομάδα της Αγγλίας να «κρατήσει το κεφάλι ψηλά» μετά την ήττα της στον τελικό του Euro 2024 από την Ισπανία, ενώ ο Πρίγκιπας της Ουαλίας είπε «είμαστε όλοι ακόμα τόσο περήφανοι για σένα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ