Sydney Sweeney: Δεν χορταίνει την Ελλάδα - Το τουρ της στα νησιά & τα ιδανικά summer looks που μπορούμε να "αντιγράψουμε" (φωτό-βίντεο)

Δεν μπορεί να αντισταθεί στην ομορφιά του τόπου μας

Το δικό της τουρ στα ελληνικά νησιά απολαμβάνει η Sydney Sweeney.

Η διάσημη ηθοποιός δεν χορταίνει την Ελλάδα και σίγουρα δεν μπορεί να "αντισταθεί" στην απαράμιλλη ομορφιά του τόπου μας.

Μέσα από τον ενεργό λογαριασμό που διαθέτει στο instagram με 20,7 εκατομμύρια ακολούθους μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από τις ονειρικές διακοπές της.

Eνα εμβληματικό σημείο στις Σπέτσες/ Φωτογραφία/Instagram

 Φωτογραφία/Instagram

Φωτογραφία/Instagram

Η ξανθιά καλλονή απαθανατίζει τα μέρη που επισκέπτεται αλλά και την ίδια να ποζάρει με τα απόλυτα summer looks.

Πολύχρωμα σύνολα, αέρινα φορέματα και σικ μαγιό μας δίνουν έμπνευση για τις δικές μας αποδράσεις.

Διαβάστε ακόμη: Η Sydney Sweeney απολογείται (not) - "Συγγνώμη που έχω ωραίο στήθος" - Η αφοπλιστική απάντηση στα αρνητικά σχόλια (φωτό)

«Πώς μπορώ να σου αντισταθώ», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης, θυμίζοντας τον στίχο από το τραγούδι «Mamma Mia» των Abba, γράφοντας «my my how can i resist you».

Διαβάστε ακόμη: Ο Jeff Bezos λατρεύει την Ελλάδα! Μετά τη Μύκονο πήγε στην Ψέριμο - Αχώριστος από την καλή του, Lauren Sanchez (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Kylie Minogue: Ποιο ελληνικό νησί επέλεξε η superstar για να περάσει τις διακοπές της – Απολαμβάνει την ελληνική κουζίνα με θέα την θάλασσα (βίντεο)

Να πούμε ότι μέχρι στιγμής η Ελλάδα έχει την τιμητική της, καθώς την έχουν επισκεφθεί μεγάλα ονόματα όπως ο Τζεφ Μπέζος, Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι Μινόγκ ...

Και ακόμη είναι Ιούλιος ...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ