Η συγκινητική τελευταία επιθυμία της Shannen Doherty: «Θέλω η τέφρα μου να διασκορπιστεί στο Μαλιμπού – Εκεί που περνούσα πολύτιμο χρόνο με τον πατέρα μου»

«Δεν θέλω να με θάψουν και να μην με αποτεφρώσουν», είχε πει.

Το Hollywood πενθεί για τον θάνατο της δημοφιλούς πρωταγωνίστριας του «Beverly Hills 90210», την Σάνεν Ντόχερτι.

Η Σάνεν Ντόχερτι πέθανε το Σάββατο, μετά από μία μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το People,  ηθοποιός λίγους μήνες νωρίτερα, είχε αποκαλύψει την τελευταία της επιθυμία για το πώς ήθελε την κηδεία της.

Μίλησε στο podcast της «Let’s Be Clear», η Σάνεν Ντόχερτι και είχε αποκαλύψει ότι ήθελε η τέφρα της να αναμιχθεί με αυτή του σκύλου και του πατέρα της. 

«Δεν θέλω να με θάψουν και να μην με αποτεφρώσουν», είχε πει, σύμφωνα με το People. Ακόμη είπε ότι ήθελε η τέφρα της να διασκορπιστεί στο Μαλιμπού, όπου εκείνη και ο πατέρας της, Τζον Τόμας Ντόχερτι, περνούσαν «πολύτιμο χρόνο» μαζί.

«Υπάρχουν πολλοί που νομίζω ότι θα εμφανιστούν στην κηδεία μου και δεν τους θέλω εκεί. Δεν τους θέλω εκεί γιατί οι λόγοι που θα τους κάνουν να έρθουν, δεν είναι αρκετοί. Όσοι δεν με συμπαθούν πραγματικά -και έχουν τους λόγους τους- δεν χρειάζεται να έρθουν στην κηδεία μου», είχε πει.

 «Θα εμφανιστούν επειδή είναι το πολιτικά ορθό, οπότε θέλω να τους αφαιρέσω την πίεση και θέλω η κηδεία μου να είναι σαν μια γιορτή αγάπης. Δεν θέλω οι άνθρωποι να κλαίνε ή να λένε κρυφά: “Δόξα τω Θεώ, αυτή η σκύλα είναι νεκρή τώρα”».

Διαβάστε ακόμα: Shannen Doherty: Πενθούν οι συμπρωταγωνιστές της από την σειρά «Beverly Hills» - «Ήταν η πιο δυνατή γυναίκα που έχουμε γνωρίσει – Θα μας λείψεις» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Shannen Doherty: «Αφήσε» την τελευταία της πνοή στα 53 – Η ηθοποιός πάλευε σχεδόν 10 χρόνια με τον καρκίνο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ