Μελέτης Ηλίας: «Είχα βρεθεί στη δύσκολη θέση να ‘τσοντάρουν’ οι γονείς μου για να βγει ο μήνας» - «Είχα παιδί τότε» (βίντεο)

«Μπόρεσα να ανταπεξέλθω με βοήθεια από την οικογένεια που κατάφερα να το εκτιμήσω και να ζω χωρίς να με φθείρει μέσα μου».

O ταλαντούχος ηθοποιός Μελέτης Ηλίας βρέθηκε καλεσμένος στις «Στιγμές», το βράδυ της Δεύτερας 15 Ιουλίου.

Έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων  μίλησε για τη σχέση του με τους γονείς του, την αντίδρασή τους όταν τους εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και τη στιγμή που βρέθηκε στο νοσοκομείο.

«Οι γονείς μου ήταν πολύ άνετοι. Ως μοναχοπαίδι δεν είχα τα κακά του κακομαθημένου παιδιού, αλλά από την άλλη δεν είχα εκ των πραγμάτων και τις παροχές που θα μπορούσε να έχει ένα παιδί. Θέλω να πω ότι με δυσκολίες και με πολύ μόχθο με μεγάλωσαν έτσι όπως έπρεπε», ανέφερε ο Μελέτης Ηλίας και πρόσθεσε:

«Ουσιαστικά στην κρίσιμη ηλικία με το τι θα ασχοληθώ ήταν πολύ ανοιχτοί στο οτιδήποτε. Όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός, πέρα από το αρχικό σοκ που ουσιαστικά δεν ήξεραν πως να χειριστούν το άγνωστο… Γιατί ο πατέρας μου μού είπε: "Ρε παιδί μου κάνε κάτι που θα μπορώ να σε βοηθήσω κι εγώ με τις γνωριμίες μου". Πέρα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση μού είπε: "Εντάξει, αν το θέλεις τόσο πολύ δοκίμασέ το. Απλά να ξέρεις ότι αν δεις κάποια στιγμή ότι δεν τραβάει, στρίψε για κάπου αλλού". Και πάντα το είχα αυτό μέσα στο μυαλό μου ότι να δω ότι δεν τραβάει, θα κάνω κάτι άλλο».


«Εμένα οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω, που είναι μη διαχειρίσιμες, είναι σε σχέση με θέματα υγείας που είναι κάτι πέρα από τις δυνάμεις σου. Μια δυσκολη στιγμή ήταν όταν εν μέσω περιοδείας είχα τρομερούς πόνους που αποδείχθηκε ότι αν λειτουργούσα με το δεδομένο ότι ‘είμαι ηθοποιός οπότε και με σαράντα πυρετό θα παίξω’ θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Ήταν μία σκωληκοειδίτιδα που θα εξελισσόταν σε περιτονίτιδα και το πρόλαβα τελευταία στιγμή» αποκάλυψε ο Μελέτης Ηλίας.


Διαβάστε ακόμα: Ο Μελέτης Ηλίας δηλώνει μεγάλος θαυμαστής του Λάνθιμου: «Έχει κάνει “παπάδες”, ο Γιώργος» - «Ένα βιογραφικό που αφήνουμε;» (βίντεο)

«Έμεινα μια εβδομάδα στο νοσοκομείο και έλεγα ‘είχα Άγιο’ που τελευταία στιγμή είπα ‘τα παρατάω όλα και πάω κάποιος να με δει’. Αυτή ήταν μία δύσκολη στιγμή στη ζωή μου. Έχω να το μνημονεύω και είναι σχεδόν δέκα χρόνια μετά» συμπλήρωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«’Τσόνταραν’ οι γονείς μου να βγει ο μήνας»

Ο Μελέτης Ηλίας αναφέρθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε και μάλιστα πρόσφατα «παίρνοντας τον βασικό μισθό, ίσως και λιγότερα».


«Σαφώς βγάζω παραπάνω από τον μέσο όρο, που έχω υπάρξει στον μέσο όρο, παίρνοντας τον βασικό μισθό ίσως και λίγο λιγότερα και αυτό είναι που ουσιαστικά με βοήθησε. Περνούσα δύσκολα και το είχα αποδεχτεί αυτό», ανέφερε αρχικά.

«Είχα βρεθεί στη δύσκολη θέση να ‘τσοντάρει’ η μάνα μου και ο πατέρας μου για να βγει ο μήνας. Και μάλιστα με παιδί. Είναι άλλο να είσαι μόνος και να πεις μάνα δώσε μου ένα 20άρικο να πάω να πιω έναν καφέ και άλλο να λες δώσε μου για να αγοράσω φαγητό ή γάλα για το παιδί μου. Οπότε ουσιαστικά μπόρεσα να ανταπεξέλθω με βοήθεια από την οικογένεια που κατάφερα να το εκτιμήσω και να ζω χωρίς να με φθείρει μέσα μου», υπογράμμισε ο Μελέτης Ηλίας.

Διαβάστε ακόμα: Μελέτης Ηλίας: «Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα για το ''Προξενιό'' μου είπαν ''θα καβαλάς άλογο'' και είπα ''πλάκα μου κάνετε;''» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ