Ένας άλλος James Bond: Ο Daniel Craig για την νέα καμπάνια του οίκου μόδας, LOEWE – Με μακριά μαλλιά, πολύχρωμα πουλόβερ & περίτεχνα παντελόνια, το απήλαυσε

Ο 56χρονος ηθοποιός ήταν σχεδόν αγνώριστος και πολύ fun.

Ο πιο δημοφιλής James Bond ever όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως πράκτορα 007.

Πέταξε από πάνω του τα μαύρα και φωτογραφήθηκε εντελώς διαφορετικά για την  καμπάνια Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 της Loewe.

Ο 56χρονος ηθοποιός ήταν σχεδόν αγνώριστος.

Άφησε τα μαλλιά του πιο μακρία και φόρεσε τα πιο μοντέρνα ρούχα του γνωστού οίκου μόδας.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ φοράει διάφορα πολύχρωμα πλεκτά πουλόβερ, παντελόνι με περίτεχνες χάντρες ενώ μία ακόμη φωτογραφία τον δείχνει με μαύρο γιλέκο και δερμάτινο μπουφάν.

Διαβάστε ακόμα: Διακοπές αλά Τζέιμς Μποντ: Ζήσε 12 ημέρες σε πρόγραμμα 007 - Το κόστος αγγίζει τα 74.000 δολάρια

Οι θαυμαστές του τον αποθέωσαν

 «Λατρεύω το γεγονός ότι καθώς κάποιοι ηθοποιοί μεγαλώνουν, σταματούν να παίρνουν τον εαυτό τους στα σοβαρά. Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ένας θρύλος σε αυτό» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Ζω για την μετά Τζέιμς Μποντ εποχή του Ντάνιελ Κρεγκ. Ο Ντάνιελ Κρεγκ με γυαλιά και πολύχρωμο πουλόβερ; Το λατρεύουμε».

instagram

«Μία από τις καλύτερες φωτογραφήσεις του Ντάνιελ Κρεγκ. Απλά το διασκεδάζει παιδιά. Και τα ρούχα του, lol» σχολίασε ένας ακόμα. «Σοβαρά τώρα, ο Ντάνιελ Κρεγκ γίνεται όλο και πιο επικίνδυνα σέξι, υποθέτω ότι ακόμα και ο Τζέιμς Μποντ χρειάζεται ένα διάλειμμα από το να σώζει τον κόσμο για να κάνει το μοντέλο υψηλής ραπτικής» ανέφερε κάποια άλλη.

Ποιο είναι το επόμενο project του ηθοποιού;

Το νέο λουκ του Ντάνιελ Κρεγκ φαίνεται να είναι για την επερχόμενη ταινία του, « Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery», την τρίτη ταινία του franchise «Knives out» όπου υποδύεται τον ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ.

Η παραγωγή του Netflix ξεκίνησε τα κύρια γυρίσματα στο Λονδίνο τον Ιούνιο, με τον σκηνοθέτη Rian Johnson στο τιμόνι για άλλη μια φορά και ένα πλήθος νέων αστέρων στο πλευρό του.

Διαβάστε ακόμα: Είναι επίσημο: Ο Ντάνιελ Kρεγκ τελείωσε με τον "Τζέιμς Μποντ" - Δεν θα ξαναπαίξει το ρόλο του "Πράκτορα 007" (φώτο-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr