Ελεονώρα Μελέτη: Η σπόντα για τον Π. Πολάκη & οι φωτογραφίες από την ορκωμοσία των Ευρωβουλευτών – «Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας βουλώσει το στόμα»

«Δεσμεύτηκα να φέρω τη φωνή όλων όσων με ψήφισαν μέσα στο ευρωκοινοβούλιο», συμπλήρωσε.

Χθες, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τους 21 Έλληνες ευρωβουλευτές να δίνουν το παρών.

Η δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής, Ελεονώρα Μελέτη ήταν μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν.

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την ημέρα της ορκωμοσίας και μοιράστηκε με τους followers της ένα σημαντικό μήνυμα με αφορμή την προχθεσινή επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη και της γραμματέως της ΝΔ, Μαρίας Συρεγγέλα.

Δείτε φωτογραφίες: 

Η σπόντα της Ελεονώρας Μελέτη για Παύλο Πολάκη:

«Σήμερα, οι 21 Έλληνες ευρωβουλευτές ορκιστήκαμε στο Στρασβούργο. Δεσμεύτηκα με σεβασμό και πίστη απέναντι σε όλες τις υποχρεώσεις που φέρει το αξίωμα, σε όλες τις αξίες που πρεσβεύει το όργανο.

 Έδωσα το λόγο της τιμής μου πως για τα επόμενα πέντε χρόνια θα υπηρετώ το συμφέρον της χώρας μας, τις ανάγκες των Ελληνίδων και των Ελλήνων, και ορκίστηκα γι αυτό που προεκλογικά δεσμεύτηκα: να φέρω τη φωνή όλων όσων με ψήφισαν μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, όλων όσων μάχονται να ακουστούν αλλά δεν έχουν βήμα, όλων όσων εμποδίζονται να μιλήσουν, όλων όσων κάποιοι απαιτούν να το “βουλώσουν”. 

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Αδημοσίευτες φωτό από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη - Πριν ένα χρόνο ...

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, σαφώς ούτε και τη δύναμη, να μας «βουλώσει» το στομα». 

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, σαφώς ούτε και τη δύναμη, να μας εμποδίσει να εκφράσουμε ελεύθερα την άποψη μας, να μας εμποδίσει να ακουστεί η φωνή μας. Και όσο αυτή δυναμώνει, όσο αυτή γίνεται πιο σίγουρη και πιο στιβαρή, τόσο οι τραμπουκισμοί θα μοιάζουν με ψέλλισμα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα: Ελεονώρα Μελέτη: Ο σύζυγος της, Θοδωρής Μαροσούλης την αποθεώνει στην πρώτη ημέρα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο - "Καλή αρχή αστέρι μου"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ