Έμμα Ρόμπερτς: Αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της – Το chic μονόπετρο & το λαμπερό χαμόγελο – «Σας το ανακοινώνω πριν το πει σε όλους η μαμά μου» (φωτό)

Η ηθοποιός έχει ήδη ένα παιδί από την προηγούμενη σχέση της.

Η ανιψιά και επίσης ταλαντούχα ηθοποιός της Τζούλια Ρόμπερτς, η Έμμα μοιράστηκε με τους followers της ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο.

Η πρωταγωνίστρια του «American Horror Story» φαίνεται με το χέρι της γύρω από τον σύντροφό της, Κόντι Τζον και ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων στον παράμεσο και αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τον αρραβώνα του ζευγαριού.

Η 33χρονη ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Το βάζω εδώ πριν το πει η μαμά μου σε όλους».

Η Έμμα Ρόμπερτς και ο Κόντι Τζον είναι μαζί  από το 2022.

Διαβάστε ακόμα: Emma Roberts για το φιλί με Kim Kardashian: «Έχει τα πιο ωραία, glossy χείλια» - Όσα αποκάλυψέ η ηθοποιός στην εκπομπή του Jimmy Fallon (βίντεο)

Πριν τον Κόντι Τζον που επίσης εργάζεται στην βιομηχανία του θεάματος, η ταλαντούχα ηθοποιός είχε σχέση με τον Άλεξ Πέτιφερ, τον Γκάρετ Χέντλουντ και τον συμπρωταγωνιστή της στο «American Horror Story», Έβαν Πίτερς.

Να σημειωθεί ότι η Έμμα Ρόμπερτς έχει ένα παιδί, τον Ρόουντς, που είναι τριών ετών, με τον πρώην σύντροφό της, Γκάρετ Χέντλουντ, με τον οποίο έβγαινε από το 2019 έως το 2022.

Διαβάστε ακόμα: Πανευτυχής μανούλα η Emma Roberts δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της & αποκαλύπτει το όνομα του (φώτο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ