Δείτε βίντεο-ανάλυση με τη χρήση της τεχνολογίας: Πως η κίνηση του κεφαλιού του Ντόναλντ Τραμπ του έσωσε τη ζωή

Η τεχνολογία δείχνει πως η σφαίρα θα είχε καρφωθεί στο κρανίο του Ντόναλντ Τραμπ αν δεν είχε στρίψει το κεφάλι την κατάλληλη στιγμή

Ένα νέο βίντεο-ανάλυση της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ δείχνει πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος για το χρίσμα στις γλύτωσε από τον θάνατο.

Το βίντεο που είναι αναπαράσταση της κίνησης του κεφαλιού του Ντόναλντ Τραμ και της πορείας της σφαίρας από το όπλο του 20χρονου Τόμας Μάθιου Κρουκς δείχνει πως η σφαίρα πέρασε 1 εκατοστό από το κεφάλι του, ενώ αν δεν είχε γυρίσει θα είχε καρφωθεί στο κρανίο.

Διαβάστε ακόμα: Άμπερ Ρόουζ υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ - "Μου είπαν ψέματα για εκείνον - Εάν θέλετε να σωθεί η χώρα ψηφίστε τον!" (βίντεο)

Ο ίδιος ο Τραμπ περιγράφοντας στην πρώτη συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας του για το πώς βίωσε τη στιγμή του πυροβολισμού είχε πει ότι «το πιο απίστευτο πράγμα ήταν ότι έτυχε όχι μόνο να στρίψω, αλλά να στρίψω ακριβώς τη σωστή στιγμή και στο σωστό βαθμό».

Διαβάστε ακόμα: «Ζω από θαύμα» - «Έστριψα τη σωστή στιγμή»: Η πρώτη συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του (βίντεο)

Όπως εξήγησε αυτό που έκανε ήταν να στρέψει το κεφάλι του για να διαβάσει ένα διάγραμμα που αφορούσε τα στοιχεία για την παράνομης μετανάστευση. «Ο γιατρός που με εξέτασε στο νοσοκομείο είπε ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο και το αποκάλεσε θαύμα» πρόσθεσε ο Τραμπ.

 

O σύμβουλος του υποψήφιου προέδρου, Νταν Σκαβίνο Τζούνιορ, περιέγραψε ότι αυτό που γλίτωσε τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν ήταν η κίνηση που έκανε με το κεφάλι του για να χρησιμοποιήσει το τζάμποτρον, μια πολύ μεγάλη οθόνη προβολής βίντεο που χρησιμοποιείται σε μεγάλους χώρους με κοινό όπως π.χ. κάποιο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμα: Ποια είναι η Ούσα Βανς: Σύζυγός του Τζέι Ντι Βανς & υποψήφια Δεύτερη Κυρία των ΗΠΑ - Κόρη Ινδών μεταναστών, δικηγόρος με πτυχία από το Yale (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Νέο βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ: «Αστυνόμε εδώ είναι κάποιος στη σκεπή» - Πολίτες έβλεπαν τον δράστη και φώναζαν
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ