Serena Williams: Ο σύζυγός της, Alexis Ohanian διαγνώστηκε με τη νόσο του Lyme – Δύσκολες ώρες για την κορυφαία τενίστρια & τα 2 παιδάκια τους (φωτό)

Τι είναι η νόσος του Lyme;

Μια δύσκολη μέρα ξημέρωσε για την κορυφαία τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς και την οικογένειά της.

Ο σύζυγός της, , Αλέξις Οχάνιαν, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με τη νόσο του Lyme.

Ο 41χρονος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του σε μια σειρά αναρτήσεων στο X/Twitter.

Ο συνιδρυτής της εφαρμογής Reddit αποκάλυψε ότι έμαθε ότι διαγνώστηκε με την ασθένεια, αφότου υποβλήθηκε σε πολλαπλές ιατρικές διαδικασίες και χωρίς να φέρει κάποιο σύμπτωμα.

«Κάνοντας μια πλήρη σειρά σαρώσεων υγείας, τεστ, κ.λπ. και ανακάλυψα ότι έχω τη νόσο του Lyme», είπε ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών που έχει αποκτήσει μαζί με την τενίστρια. «Άγριο. Χωρίς συμπτώματα, ευτυχώς, αλλά θα θεραπευτώ».

«Η καλή χοληστερόλη είναι πολύ χαμηλή. Η κακή χοληστερόλη είναι εντάξει. Πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτό. Στα θετικά: 822 ng/dL συνολικά + 162 ng/dL ελεύθερης τεστοστερόνης».

«Έχω ένα κοντινό μου πρόσωπο που το είχε πριν από μερικά χρόνια, εμφάνισε πολλά συμπτώματα κ.λπ. και απλά δεν μπορούσα να το καταλάβω μέχρι που του έκαναν τεστ και μετά το εντόπισαν (το αντιμετώπισε επίσης με επιτυχία», είπε ο επιχειρηματίας. «Περνάω τόσο λίγο χρόνο στην έρημο/βορειοανατολικά και ήταν μια έκπληξη».

Image

twitter

Διαβάστε ακόμα: Serena Williams: Πιο θηλυκή από ποτέ! – Με απίθανο mini pink φόρεμα – Καταπληκτικό μακιγιάζ ή καταπληκτικά φίλτρα; (φωτό & βίντεο)

Για την ιστορία, η Williams είναι παντρεμένη με τον συνιδρυτή του Reddit, Alexis Ohanian, από το 2016.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2017, η Ουίλιαμς γέννησε μια κόρη, την Alexis Olympia Ohanian Jr.

Τον Αύγουστο του 2023, η Ουίλιαμς γέννησε μια δεύτερη κόρη, την Adira River Ohanian. 

Τι είναι η νόσος του Lyme

Η νόσος του Lyme, ή Βορρελίωση, προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi που μεταδίδεται στον άνθρωπο μέσω του τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus.

 Η νόσος εμφανίζεται σε δύο μορφές, την οξεία και τη χρόνια νόσο Lyme. Εάν διαγνωστεί στα πρώτα στάδια, μπορεί να θεραπευτεί οριστικά με αντιβιοτικά.

Διαβάστε ακόμα: Νύχτα της μαγείας, μόδας & αθλητισμού στο Παρίσι των Ολυμπιακών – Jenner, Hadid, Williams & Perry χορέψαν & περπάτησαν σε μια ανεπανάληπτη στιγμή για τη Γαλλία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ