Βασιλιάς Κάρολος: Εκνευρίστηκε με νεαρό αγόρι στη Βουλή των Λόρδων – Για ποιο λόγο τον μάλωσε; (φωτό & βίντεο)

Δεν μπορούσε να συγκρατηθεί...

Από ό,τι φαίνεται τον τελευταίο καιρό ο Βασιλιάς Κάρολος έχει τα νεύρα του…

Κατέφθασε χθες ο μονάρχης της Αγγλίας στη Βουλή των Λόρδων συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Βασίλισσα Καμίλα, η οποία μάλιστα είχε και γενέθλια.

Το βασιλικό ζεύγος φορούσε μια επίσημη ενδυμασία, βαρύ χιτώνα και τα περίτεχνα στεμματά τους.

Εκεί, ο Κάρολος έδωσε την ομιλία του που σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών στο Κοινοβούλιο, μετά τις εκλογές της 4ης Ιουλίου.

Γιατί εκνευρίστηκε με ένα μικρό αγόρι;

Ο Βασιλιάς Κάρολος φτάνει στον θρόνο του, κάθεται και όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, νευριάζει από ένα αγοράκι που δεν φρόντιζε τον χιτώνα του.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ενώ το νεαρό αγόρι προσπαθούσε να τοποθετήσει το ύφασμα γύρω από τον θρόνο, ο βασιλιάς Κάρολος, εμφανώς ενοχλημένος, φαίνεται να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, και γυρίζει μόνος του τον χιτώνα προς τα έξω.

Διαβάστε ακόμα: Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς, ετών 77! Ο χρόνιος παράνομος δεσμός του Καρόλου, που τελικά έγινε Βασίλισσα - Ο πρώτος της γάμος & το διαζύγιο - 2 παιδιά & 5 εγγόνια (φωτό)

Σύμφωνα με την Daily Mail, το μικρό αγόρι ήταν ο Γουίλιαμ Σάκβιλ, εγγονός του 11ου κόμη De La Warr, ο οποίος έκανε χθες το ντεμπούτο του ως ένας από τους τιμώμενους υπηρέτες του Βασιλιά Καρόλου.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Με τι νεύριασε; - «Έξω φρενών» διατάζει φρουρό να βοηθήσει την εκλεκτή της καρδιάς του, Βασίλισσα Καμίλα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ