Natalie Portman: Η ηθοποιός με λευκό maxi φόρεμα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μύκονο – Μακριά από υποχρεώσεις, παιδιά & τον πρώην σύζυγο (φωτό)

Για την ηθοποιό ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, καθώς ο πρώην σύζυγός της είχε παράλληλη σχέση με μια Γαλλίδα ακτιβίστρια.

Η Χολιγουντιανή σταρ, Νάταλι Πόρτμαν τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Μύκονο και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα.

Η ηθοποιός επέλεξε το κυκλαδίτικο νησί για να ξεφύγει από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μπορεί η ίδια να μην μοιράζεται υλικό από τις διακοπές της στα κοινωνικά δίκτυα, όμως την απαθανάτισε ο ελληνικός φωτογραφικός φακός.

203A2429

203A2431203A2443

Πιο συγκεκριμένα, η Πόρτμαν εθεάθη σε μια αποβάθρα να μπαίνει σε ένα μικρό σκαφάκι, ενώ φορούσε ένα λευκό maxi καλοκαιρινό φόρεμα και μαύρα γυαλιά ηλίου.

203A2466

Για την ιστορία, η αγαπημένη μας ηθοποιός του Hollywood, η Natalie Portman χώρισε τον Φεβρουάριο με τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Benjamin Millepied.

Για την ηθοποιό ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, καθώς ο πρώην σύζυγός της είχε παράλληλη σχέση με μια Γαλλίδα ακτιβίστρια.

203A2452

Είχε τα μαλλιά της σε πλεξούδα και ήταν έτοιμη για το μπάνιο σε παραλία στο νησί των ανέμων.

Διαβάστε ακόμα: Natalie Portman: Στην Μύκονο ξεσάλωσε η πολυβραβευμένη ηθοποιός, μετά τον χωρισμό – Ο χορός & η φωτογραφία με drag queen

Διαβάστε ακόμα: Natalie Portman: Η στιγμή που η Rihanna την βοήθησε να ξεπεράσει το χωρισμό της – Η τραγουδίστρια της είπε μόνο 2 λέξεις (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ