Όλγα Κεφαλογιάννη: Με υπέροχο καλοκαιρινό look πλάι στην αδερφή της, Χριστίνα - Εμπριμέ floral σετ σε ροζ χρώμα - Το απόλυτο must have!

Δεν γίνεται να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας

Πλάι στον σύζυγο της βρέθηκε για ακόμη μία φορά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η Υπουργός Τουρισμού έδωσε το "παρών" το βράδυ της Πέμπτης στη συναυλία του Μίνωα Μάτσα στην Κρήτη.

"Μια μαγική βραδιά απολαύσαμε στο Ρέθυμνο, με τις μοναδικές μουσικές συνθέσεις του Μίνωα Μάτσα στο θέατρο “Ερωφίλη” μέσα στο Ενετικό Φρούριο της Φορτέτζας.

Μια συναυλία, προσφορά της Περιφέρειας Κρήτης, με το συνθέτη @minosmatsas στο πιάνο, συνοδευόμενο από τους εκπληκτικούς σολιστ και τους ερμηνευτές @triantafillidisk και @myrto_vasiliou.

Η πιο συγκινητική, γεμάτη δονήσεις στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του κορυφαίου Κρητικού μουσικού Βασίλη Σκουλά, που τραγούδησε από το “Μεσοπέλαγα αρμενίζω” μέχρι τα “Καράβια βγήκαν στη στεριά” και καταχειροκροτήθηκε!", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Μαζί με την αδερφή της, Χριστίνα η Όλγα Κεφαλογιάννη πόζαρε με ένα εντυπωσιακό look!

Για την περίσταση, φόρεσε ένα καλοκαιρινό εμπριμέ σετ από το brand Suncoo με cropped πουκάμισο και ψηλόμεσο παντελόνι σε άνετη γραμμή σε ροζ και πορτοκαλί τόνους.

Μία τέλεια επιλογή να αντιγράψουμε και να μαγνητίσουμε όλα τα βλέμματα στην επόμενη εμφάνιση μας!

Διαβάστε ακόμη: Όλγα Κεφαλογιάννη: Με ονειρικό floral φόρεμα στην δεξίωση για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ - Ποιους συνάντησε; (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Όλγα Κεφαλογιάννη: Σε "floral" διάθεση αγκαλιά με τον σύζυγο της, Μίνωα Μάτσα - Το ιδανικό look για επίσημα events

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ