Γνωρίστε την καλλιτέχνιδα που δημιουργεί γλυπτά από σούσι! Eelton John & Edamame Sheeran, πιο "νόστιμοι" από ποτέ!

Πέρασε περίπου 120 ώρες για να ολοκληρώσει τα έργα της

Είστε λάτρεις του σούσι;

Ε τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς!

Την αγάπη της για την τέχνη και το σούσι συνδύασε η Michelle Wibowo.

Η 45χρονη καλλιτέχνις πέρασε περίπου 120 ώρες για να δημιουργήσει τα γλυπτά από τα συστατικά της πιο διαδεδομένης ιαπωνικής σπεσιαλιτέ.

Οι ασυνήθιστες δημιουργίες εκτέθηκαν στη γκαλερί CasildArt στο Λονδίνο στο πλαίσιο μιας συνεργασίας με την ιαπωνική μάρκα τροφίμων Yutaka με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σούσι την Τρίτη (18/06).

«Έχω συνηθίσει να δημιουργώ γλυπτά από αντισυμβατικά υλικά, αλλά το να δουλεύω με συστατικά sushi ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό!» ανέφερε η Wibowo σε δελτίο Τύπου.

«Ήταν πραγματικά συναρπαστικό να βλέπεις πόσα υλικά υπάρχουν για την παρασκευή sushi και πώς αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία περίτεχνων λεπτομερειών για το πρόσωπο και τα μαλλιά.

«Ελπίζω οι άνθρωποι να βρίσκουν τα πορτρέτα τόσο ξεκαρδιστικά όσο κι εγώ και ίσως να νιώσουν έμπνευση να δοκιμάσουν και οι ίδιοι να ανακατέψουν τα πράγματα στην κουζίνα. Να θυμάστε, η τέχνη είναι υποκειμενική!».

Οι Βρετανοί celebrities μάλιστα απέκτησαν και νέα ονόματα ασορτί με το sushi, όπως Eelton John, Edamame Sheeran και Benedict Cucumberbatch!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ