Στις Κυκλάδες η Ντάσα Ζούκοβα Νιάρχου - Παρέα με την πριγκίπισσα Μπορομέο & την Στέλλα Μακάρτνεϊ - Το ελληνικό καλοκαίρι για τη δισεκατομμυριούχο σύζυγο του Σταύρου Νιάρχου (φωτό)

Ποιο είναι το αγαπημένο της snack;

Στην Ελλάδα βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Ντάσα Ζούκοβα-Νιάρχου.

Η καλλονή σύζυγος του Σταύρου Νιάρχου φαίνεται να απολαμβάνει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στις Κυκλάδες.

Μέσα από τον ενεργό λογαριασμό που διαθέτει στο instagram, μοιράστηκε με τους 162 χιλιάδες ακολούθους της μερικά "δροσερά" ενσταντανέ.

Χωρίς να αποκαλύπτει την ακριβή τοποθεσία μας δείχνει το μαγευτικό τοπίο αλλά και μερικές ξέγνοιαστες στιγμές με τον γιο της, Φίλιππο Jr στη θάλασσα.

Την εντυπωσίασαν τα λευκά σπίτια με τα μπλε παντζούρια αλλά και οι μπουκαμβίλιες.

Πέραν από το χαριτωμένο αγοράκι της, τη συνοδεύουν και καλές της φίλες όπως η Καμίλ Ρόου, που είναι σύντροφος του Τεό Νιάρχου, αδερφού του Σταύρου, η πριγκίπισσα Μπεατρίς Μπορομέο, σύζυγος του Πιερ Κασιράγκι, της δυναστείας των Γκριμάλντι του Μονακό αλλά και η Στέλλα Μακάρτνεϊ.

Μεταξύ των ενσταντανέ βλέπουμε ότι η Ντάσα Ζούκοβα Νιάρχου έχει αδυναμία στα ελληνικά snacks με αγαπημένο της τα πουράκια Caprice Παπαδοπούλου!

Διαβάστε ακόμη: Οι ευαισθησίες μιας δισεκατομμυριούχου - Η Ντάσα Ζούκοβα μπροστά από ένα απέραντο λιβάδι με λεβάντες!

Διαβάστε ακόμη: Η Ευγενία Νιάρχου με την νύφη της Dasha σύζυγο του Σταύρου Νιάρχου & την Diane von Furstenberg - Το νέο project της πολυεκατομμυριούχου (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ