Μαντόνα: Ο 18χρονος γιος της αστειεύτηκε ότι ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό - "Έχει πλάκα"

Ο 18χρονος μένει μόνος του στη Νέα Υόρκη

Σε ένα πρόσφατο Instagram Live, ο 18χρονος γιος της Μαντόνα, Ντέιβιντ Μπάντα, έδωσε μερικές πληροφορίες για τη ζωή του μετά την πρόσφατη αποφοίτησή του από το λύκειο.

Σε ερώτηση ενός ακολούθου για το αν «του αρέσει να ζει μόνος του», ο Ντέιβιντ απάντησε ότι του αρέσει πολύ, πριν διευκρινίσει ότι αυτή τη στιγμή μοιράζεται ένα σπίτι με την κοπέλα του.

«Είναι υπέροχο να βιώνεις ότι είναι 9 η ώρα το βράδυ, εγώ να πεινάω και να συνειδητοποιώ ότι δεν έχω αρκετά χρήματα για να πάρω φαγητό, αλλά δεν έχουμε αρκετό φαγητό στο σπίτι και να ψάχνουμε στα σκουπίδια για φαγητό», αστειεύτηκε. «Έχει πλάκα».

Η Μαντόνα διατηρεί στενή σχέση με τον Ντέιβιντ.

Μαζί με την αδελφή του Μέρσι Τζέιμς, επίσης 18 ετών, αποφοίτησαν από το λύκειο φέτος.

Η υπερήφανη μαμά μοιράστηκε ένα τρυφερό post γράφοντας:

«Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και γυρίζουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις και ναι, δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ», είχε γράψει η 65χρονη σταρ στην ανάρτηση. «Ο Ντέιβιντ και η Μέρσι αποφοίτησαν από το λύκειο... Επιτέλους συνειδητοποίησα ότι αυτοί με μεγάλωναν και όχι το αντίστροφο».

Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-07-21_083544_cleanup

Τον περασμένο Σεπτέμβριο το είδωλο της ποπ διοργάνωσε ένα πολυτελές πάρτι για τα 18α γενέθλια του γιου της. «Είναι αδύνατον να πιστέψω ότι έχουν περάσει σχεδόν 18 χρόνια από τότε που σε γνωρίσαμε στο Mchinji [σ.σ. πόλη στο Μαλάουι] στο Home of Hope Oprhanage!», έγραψε στο post του Instagram. «Το όνομά σου σημαίνει "Πες την αλήθεια"! Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο όνομα για έναν καλλιτέχνη!».

Διαβάστε ακόμη: Madonna στο Ρίο: Με 1.6 εκατ. κόσμου μπροστά της, η 66χρονη super star τα έδωσε όλα – «Είμαι στο ωραιότερο μέρος της γης» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Madonna: Τα κοσμήματα της έρχονται από τους On Aura Tout Vu στην Πάρο - Κρύσταλλα και μαργαριτάρια διαφόρων μεγεθών

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ