Τζούλιαν Ασάνζ: Η πρώτη φωτογραφία από την απελευθέρωση του - Αγκαλιά με τη σύζυγο του, Στέλλα & τα 2 παιδάκια τους

Οικογενειακές στιγμές και πάλι στην Αυστραλία

Ένα μήνα περίπου μετά την επιστροφή του στην Αυστραλία, η σύζυγος του Τζούλιαν Ασάνζ, Στέλλα μοιράζεται τις πρώτες τους φωτογραφίες.

Μέσα από το Instagram της μοιράστηκε με τους 77,4 χιλιάδες ακολούθους της κάποια ενσταντανέ με τους δύο τους αλλά και τα παιδιά τους να ποζάρουν και πάλι όλοι μαζί.

"Οικογενειακή φωτογραφία", σημείωσε στο ένα κλικ ενώ στο άλλο "Ελεύθερος".


Έπειτα από πέντε χρόνια σε φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα προηγούμενα επτά ως πρόσφυγας στην Πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, ο ιδρυτής του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, δεν έκανε καμία δήλωση όταν επέστρεψε στην Αυστραλία στις 26 Ιουνίου.

Η σύζυγός του δήλωσε ότι σκοπεύει να αναρρώσει και να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή,

«Ο Τζούλιαν σχεδιάζει να κολυμπάει στον ωκεανό κάθε μέρα, σχεδιάζει να κοιμηθεί σε πραγματικό κρεβάτι, σχεδιάζει να γευτεί αληθινό φαγητό και σχεδιάζει να απολαύσει την ελευθερία του», είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Τζούλιαν Ασάνζ: Επιστρέφει στην Αυστραλία έπειτα από 14 χρόνια - «Ιστορική μέρα», δηλώνει ο δικηγόρος του (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Τζούλιαν Ασάνζ: Το χρονικό της μάχης εδώ και 14 χρόνια - Ο γάμος στη φυλακή με τη δικηγόρο του – Τα δύο παιδιά που έκανε στην πρεσβεία του Ισημερινού (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Μία εικόνα χίλιες λέξεις - Ο Τζούλιαν Ασάνζ στην αγκαλιά της μητέρας & του πατέρα του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ