Υπερήφανοι οι royals του Βελγίου! Η διάδοχος του θρόνου, Ελισάβετ αποφοίτησε από το Oxford - Με σικ ροζ φόρεμα η Βασίλισσα Ματθίλδη & floral η μικρούλα Ελεονώρα (φωτό)

Ιδανικά outfits για ορκωμοσία!

Σύσσωμοι οι royals του Βελγίου ταξίδεψαν στην Οξφόρδη, για την τελετή αποφοίτησης της πριγκίπισσας Ελισάβετ.

Ο Βασιλιάς Φίλιππός μαζί με την σύζυγο του, βασίλισσα Ματθίλδη, την πριγκίπισσα Ελεονώρα και τον πρίγκιπα Εμμανουήλ παρακολούθησαν από κοντά την διάδοχο του θρόνου να παίρνει το πτυχίο της από το Oxford University.

Η 23χρονη πριγκίπισσα ολοκλήρωσε το τριετές πτυχίο της στην Ιστορία και την Πολιτική, ενώ το επόμενο βήμα είναι ένα Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Πολιτική στο Χάρβαρντ.

Μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού όλα τα μέλη της οικογένειας δείχνουν συγκινημένα και υπερήφανα για την κόρη-αδερφή τους.

Η μαμά Ματθίλδη χαμογελάει τρυφερά ενώ μας καταπλήσσει με το φοβερό της look.

Διαβάστε ακόμη: Επίδειξη μόδας για τη θεόρατη Βασίλισσα του Βελγίου, Ματθίλδη & την "petite" Δούκισσα του Λουξεμβούργου, Maria Teresa - Από ensemble Giorgio Armani & Elie Saab επιλογές (φωτό)

Για την περίσταση επέλεξε ένα τέλειο ροζ πλισέ φόρεμα με την υπογραφή Natan Couture και ψηλοτάκουνες σουέντ γόβες, Gianvito Rossi αξίας 630 ευρώ.

Δίπλα της, η μικρότερη royal της οικογένεια, Ελεονώρα, 16 ετών, φόρεσε ένα floral ασύμμετρο φόρεμα με συνολικό κόστος, 508 δολάρια.

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece η εμφάνιση της Βασίλισσας Ματθίλδη - Με κοραλί έξωμη τουαλέτα Costarellos - Πόσο κοστίζει; (φωτό)

Ποια ήταν πιο stylish; Μαμά ή κόρη;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ