Halle Berry: Κορμάρα στα 57 της - Φωτογραφίζεται μόνο με το εσώρουχο & τις γάτες της - "20 χρόνια "Catwoman" και ακόμη ... meow!"

Γιορτάζει την επέτειο της εμβληματικής της ταινίας

Με μία ιδιαίτερη ανάρτηση στο instagram της, γιόρτασε τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας, "Catwoman", η Halle Berry.

Μέσα από μία σειρά φωτογραφιών η 57χρονη πόζαρε τοπλες αγκαλιά με τις δύο γατούλες της.

«Και ακόμα... meow! Έχουν περάσει 20 χρόνια σήμερα από τότε που είχα την τιμή να ενσαρκώσω αυτόν τον εμβληματικό χαρακτήρα», σημείωσε χιουμοριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης της.

 Φωτογραφία/Instagram

 Φωτογραφία/Instagram

Φυσικά, η δημοσίευση της συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια με τον κόσμο να την ενθαρρύνει και να τονίζει πόσο πολύ "το έχει".

Το "outfit" για τη φωτογράφιση όπως βλέπετε είναι ανύπαρκτο και η ηθοποιός αρκέστηκε σε ένα μαύρο εσώρουχο με μία ασορτί μάσκα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Halle Berry πρωταγωνίστησε στην ταινία «Catwoman», που κυκλοφόρησε στις αμερικάνικες αίθουσες στις 23 Ιουλίου 2004.

 Φωτογραφία/Instagram

Η ταινία δράσης κέρδισε 82,4 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office με προϋπολογισμό 100 εκατομμυρίων δολαρίων, ανά Box Office Mojo και σημείωσε μόλις 8% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: 

Θυμίζουμε ότι την «Catwoman» έχουν υποδυθεί επίσης: η Τζούλι Νιούμαρ, η Λι Μεριγουέδερ, η Έρθα Κιτ, η Μισέλ Φάιφερ, η Αν Χάθαγουεϊ, η Κάμρεν Μπικόντοβα και τέλος η Ζόι Κράβιτζ.

Διαβάστε ακόμη: Η Halle Berry αποχαιρετάει τον καλό της φίλο, Adan Canto - Είχε παίξει στη σειρά "Narcos" & στους "X-Men" (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Halle Berry: Με μια όχι τόσο κλασική γιορτινή φωτογραφία υποδέχεται τα Χριστούγεννα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ