Απασφάλισε ο πατέρας της Miley Cyrus – Βρίζει την πρώην σύζυγο και την κόρη του - «Όλοι ξέρουν ότι ο διάβολος είναι μια τσ@@λα» (φωτό)

«Τι ηλίθια που είσαι… γιατί πρέπει να ξέρεις ότι δεν θα ανεχτώ αυτές τις μα@@@@@@».

Ο πολυβραβευμένος τραγουδιστής της country μουσικής, Μπίλι Ρέι Σάιρους έβρισε την πρώην σύζυγό του και τραγουδίστρια, Firerose και χαρακτήρισε την κόρη του, ως «διάβολο» και «τσ@@λα» σε νέο σοκαριστικό ηχητικό υλικό.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο υποστηρίζει τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου τού τραγουδιστή ότι δηλαδή την υπέβαλλε σε «ακραία λεκτική, συναισθηματική και ψυχολογική κακοποίηση».

Σύμφωνα με την Daily Mail η κακή μεταχείριση που είχε ανεχτεί η 37χρονη Firerose ήταν πολύ έντονη.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο μόνο για 7 μήνες.

Ο Μπίλι Ρέι νευρίασε4 μαζί της επειδή άργησε πολύ να βγει στη σκηνή για ένα σόου και την προειδοποιεί: «Τώρα είμαι πραγματικά, γαμώτο, τσαντισμένος, για άλλη μια φορά δείχνεις ότι δεν ακούς».

«Δεν ξέρω ποια στο διάολο νομίζεις ότι είσαι, αλλά δεν πρόκειται να ακούσεις… Αυτό δεν έχει να κάνει με τίποτα, αλλά με το ότι είσαι μια εγωίστρια γα@@@@@@».

Συνεχίζοντας, ο Μπίλι Ρέι, 62 ετών σήμερα, ειρωνεύεται: «Δεν νομίζω ότι είσαι πολύ έξυπνη, άλλαξα γνώμη γι' αυτό. Αυτό που νομίζω είναι ότι είσαι ένα εγωιστικό γα@@@@@@ καθίκι. Αυτό είσαι».

Καθώς εκείνη τον παρακαλάει να «σταματήσει να φωνάζει», εκείνος της λέει: «Αυτό δεν θα συνέβαινε αν είχες βουλώσει το γα@@@@@@ σου στόμα. Κοίτα τι γα@@@@@@ χάλι έχεις κάνει».

«Τι ηλίθια που είσαι… γιατί πρέπει να ξέρεις ότι δεν θα ανεχτώ αυτές τις μα@@@@@@. Μόλις τα σκ@@@@@@… άντε γα@@@@@. Ξέρεις καλύτερα από αυτό. Γα@@@@@@ ηλίθια».

Ο τραγουδιστής επεκτείνεται σε αρκετές από τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή του.

Image

twitter

Μεταξύ αυτών είναι και η κόρη του σούπερ σταρ, Μάιλι, την οποία αποκαλεί «διάβολο».

 «Όλοι ξέρουν ότι ο διάβολος είναι μια τσ@@λα».

Διαβάστε ακόμα: Μάιλι Σάιρους: Η στιγμή που είπε "τέλος" στον γάμο της - Πώς μια πυρκαγιά έγινε αιτία να χωρίσει από τον Λίαμ Χέμσγουορθ

Διαβάστε ακόμα: Μάιλι Σάιρους : «Είμαι στον χώρο 20 χρόνια και πρώτη φορά με παίρνουν στα σοβαρά, δεν καταλαβαίνω τον λόγο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ