Το φτωχόπαιδο απο την Αλγερία, Ζινεντίν Ζιντάν: Πρωταγωνιστής στο Παρίσι - Ο ποδοσφαιριστής μεγαθηρίο με τα 4 αγόρια & την γυναίκα "βράχο" του, Βερονίκ

Συναντήθηκαν όταν εκείνη ήταν 19 κι ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά!

Συναντήθηκαν όταν εκείνη ήταν 19.

Ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά.

Γάμος που κρατάει μέχρι σήμερα -σπάνιο φαινόμενο- κι έχουν αποκτήσει και τέσσερα αγόρια!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν πρωταγωνίστησε στο εντυπωσιακό VIDEO της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ολυμπιακή φλόγα πέρασε από τα χέρια του σε αυτά του Ράφα Ναδάλ στο Τροκαντερό.

Όσα γνωρίζουμε για τον Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Γιαζίντ Ζιντάν (γαλλικά: Zinédine Yazid Zidane, γεννήθηκε 23 Ιουνίου 1972), είναι Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής με καταγωγή από την Αλγερία. Αγωνιζόταν ως επιθετικός μέσος και θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.


Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα των Καννών, πριν καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της Γαλλίας στη Μπορντό. Το 1996 μεταγράφηκε στη Γιουβέντους και το 2001 στη Ρεάλ Μαδρίτης με τις οποίες κατέκτησε διεθνείς τίτλους, ενώ με την Εθνική Γαλλίας είχε ως κορυφαία του στιγμή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998.

Είναι ένας από τους εννέα παίκτες που έχουν κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Τσάμπιονς Λιγκ και τη Χρυσή Μπάλα.

Το 2011 ήταν ένα από τα 15 πρώτα μέλη που εισήχθησαν στην Αίθουσα Φήμης του Ποδοσφαίρου (Salón de la Fama del Fútbol) στην Πατσούκα, της πολιτείας Ιδάλγο του Μεξικού.

Το 2018 η γαλλική εφημερίδα L'Équipe τον χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο Γάλλο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο συχνά αποκαλούμενος και με το προσωνύμιο «Ζιζού», παρέμεινε στο άθλημα ως προπονητής. Από τον Ιανουάριο του 2016 μέχρι και τον Ιούνιο του 2018 διετέλεσε προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε τρεις τίτλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επέστρεψε εκ νέου στο σύλλογο τον Μάρτιο του 2019 παραμένοντας για άλλα δύο χρόνια.

Το τρυφερό love story με την γυναίκα της ζωής του

Ο θρύλος των γηπέδων γνωρίστηκε με τη Βερονίκ Φερνάντεθ το 1989 σε ένα κλαμπ του Παρισιού, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και αυτός 17.

zidane423423

Παντρεύτηκαν πέντε χρόνια αργότερα και μέχρι σήμερα, θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η σύντροφός του στέκεται διακριτικά στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια.

Screenshot_1

Screenshot_2

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 4 γιους, τον Ένθο (29), τον Λουκά (26), τον Τεό και τον Ελιάζ (18) που βαδίζουν επίσης στα επαγγελματικά βήματα του διάσημου μπαμπά τους.

41412zidane

Ο Ζιντάν απολαμβάνει πολύ συχνά χρόνο με τα παιδιά του, ενώ η Βερονίκ έχει «πρωταγωνιστικό ρόλο» στον λογαριασμό του στο Instagram (44 εκατομμύρια ακολούθους) στην οποία εκφράζει πάντα δημοσίως την αγάπη του για εκείνη.

Διαβάστε ακόμη: Thomas Jolly: Αυτός είναι ο σκηνοθέτης της τελετής έναρξης - To enfant terrible έβγαλε την μεγαλομανία της Γαλλίας & τα δικά του απωθημένα - Ο γιος της νοσοκόμας, το bullying & η εκκεντρικότητα

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι-Τελετή έναρξης 2024: Ο Αρσέν Λουπέν ή ο Έρικ το φάντασμα της όπερας ήταν ο μυστηριώδης λαμπαδηδρόμος;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ