Ο Μάριος Φραγκούλης αποχαιρετάει την ωραία Ελένη-μητέρα του - "Καλό παράδεισο Νίτσα μας τρελή & αγαπησιάρα!"

Η συγκινητική ανάρτηση στο instagram

Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος έχασε τη μητέρα του, Ελένη.

Ο δημοφιλής τενόρος μοιράστηκε ο ίδιος τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο ενσταντανέ με πρωταγωνίστρια την εκλιπούσα.

Αναλυτικά στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται:

"Γεννήθηκα στην Αφρική. Με έφερε στον κόσμο η Ωραία Ελένη η Κερκυραία που γεννήθηκε στο Παλιό Πηγάδι πάνω από τα Μουράγια πάντα με το πηγαίο παιδικό ένστικτο και το γέλιο που δεν έλειπε ποτέ από το στόμα της. Τραγουδούσε, μιλούσε με δυνατή φωνή και γελούσε με τα πάντα!

Η μητέρα μου όπως και όλες οι αδελφές της και τα αδέλφια της δούλευαν από μικρά παιδιά… δύσκολοι καιροί αλλά πάντα ζωηρές προσωπικότητες.

Η μητέρα μου μάζευε ελιές από 12 ετών και μεγάλωνε τις μικρές της αδελφές.

Το τραγούδι, μιας και ο παππούς ο Σίμος έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε πολύ ωραία, ήταν πολύ ζωντανό στο σπίτι αλλά θα έλεγα και μέχρι το Λιστόν στην κεντρική Κέρκυρα… Μέσα σε όλη την ομορφιά μεγάλωνε η όμορφη μητέρα μου και έκανε τα όνειρά της…

Κατάφερε να ταξιδέψει Αφρική και να γνωρίσει τον πατέρα μου τον Γιάννη ο οποίος έπαιζε πολύ καλό πιάνο και γεννηθήκαμε εμείς, ο Σάϊμον και εγώ ο Μάριος το ζιζάνιο… Όλη μέρα στον κήπο και στα δέντρα, στα πάρκα και στα παιχνίδια με τον αδελφό μου…

Θυμάμαι τις τεράστιες αγκαλιές και τα γέλια της μαμάς και που πάντα μας έσωζε! Καλό σου Παράδεισο από όλους μας Νίτσα μας τρελή και αγαπησιάρα!"

Ο Μάριος Φραγκούλης έχει μιλήσει για την οικογένεια του σε παλαιότερη συνέντευξη του.

«Οι γονείς μου με άφησαν στην Αθήνα όπου με μεγαλώσαν ο θείος και η θεία μου. Κάτι που ήταν αρχικά για μερικούς μήνες. Τελικά τους είδα ξανά όταν ήμουν 8.5 ετών. Για όλη μου τη ζωή έμεινα με τη θεία μου. Υπήρχε αυτή η ανάγκη να επιστρέψω στην μητέρα μου τον πρώτο καιρό. Υπήρχε και ένα bullying στο σχολείο γιατί έλεγα: ”Θα έρθει η θεία μου να με πάρει. Μου έλεγαν: ”έχεις θεία; Δεν έχεις μαμά;”. Η θεία μου μου στάθηκε πάρα πολύ…Ένιωθα ότι με είχαν εγκαταλείψει οι γονείς μου. Ότι κάτι έγινε και δεν ήρθαν να με πάρουν. Ένιωθα ότι έφταιγα εγώ πολλές φορές. Ήμουν πολύ ζωηρό παιδί, αυθόρμητος, αγαπούσα το παιχνίδι. Έσπαγα βάζα. Νόμιζα ότι εγώ έφταιγα που χωρίστηκε η οικογένειά μου!», εξομολογήθηκε αρχικά, ο Μάριος Φραγκούλης και πρόσθεσε:

«Τελικά οι άνθρωποι μου ήταν ο θείος και η θεία μου. Γνωρίζοντας τους γονείς μου σε μεγαλύτερη ηλικία, κατάλαβα ότι πάνω στην αδικία, υπήρξε μία σωστή κίνηση της μητέρας μου. Προσπάθησα να πάρω απαντήσεις αλλά δεν υπήρχε μία καθαρή απάντηση».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: Μάριος Φραγκούλης: ''Οι γονείς μου με άφησαν με τη θεία μου στην Αθήνα - Θα ήμουν χαζομπαμπάς αν είχα παιδί - Σκέφτομαι την αναδοχή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ