Σπύρος Σούλης: Με αυτές τις συμβουλές, το καλοκαιρινό σας πάρτι στην ταράτσα θα γίνει μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας !

Πάρτε χαρτί και στυλό!

Καλοκαίρι, ζέστη, μπάνια, ανέμελες στιγμές και ξεγνοιασιά.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα πάρτι που θα έχει τη δική σας υπογραφή!

Μπορεί οι προσκλήσεις το καλοκαίρι να είναι πολλές, όμως τίποτα δεν είναι πιο ωραίο και ξεχωριστό από το να επιμεληθείτε μόνοι σας το δικό σας πάρτι!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι διάθεση και θετική σκέψη ότι όλα θα πάνε καλά.

Επιλογή Χώρου και Ενημέρωση Γειτόνων

Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού επιβάλλουν εξωτερικούς χώρους, καθώς η ατμόσφαιρα εντός σπιτιού, ειδικά στις μεγαλουπόλεις, είναι αποπνικτική. Επιλέξτε, λοιπόν, την ταράτσα του σπιτιού σας, ειδικά αν είναι μονοκατοικία.

Πριν ξεκινήσετε την οργάνωση, καλό θα ήταν να ενημερώσετε τους γείτονες για τις προθέσεις σας και, γιατί όχι, να τους καλέσετε κι αυτούς, ώστε να μην έχετε προβλήματα με το νόμο.

Μαξιλάρες, σκαμπό και κεριά θα κύρια συστατικά για τη διακόσμηση της ταράτσας.

Διακόσμηση Χώρου

Το πρώτο σας μέλημα είναι η διακόσμηση του χώρου, καθώς οι καλεσμένοι σας είναι το πρώτο που θα προσέξουν. Σκεφτείτε το ύφος και το στυλ του πάρτι και διακοσμήστε ανάλογα την ταράτσα σας:

  • Φαναράκια
  • Ρεσό
  • Φωτάκια μπαταρίας
  • Κορδέλες
  • Μαξιλάρες και γλάστρες
  • Αρωματικά στικ
  • Τραπεζάκια για ποτά και σνακ
     

Σημαντικό στοιχείο για τη διακόσμηση της ταράτσας είναι επίσης τα υφάσματα που μπορούν εύκολα να καλύψουν τυχόν ατέλειες και να δημιουργήσουν ένα νησιώτικο σκηνικό όταν κρεμαστούν. Προτιμήστε απαλά και αέρινα υφάσματα σε φωτεινούς τόνους, όπως βαμβακερή γάζα.

Φωτισμός

Τα ηλεκτρικά φωτάκια θα δώσουν την ιδανική ατμόσφαιρα στο πάρτι σας.

Η ατμόσφαιρα σε ένα ταράτσα πάρτι είναι το Α και το Ω. Τα φώτα του δρόμου και των γύρω σπιτιών δημιουργούν τον ιδανικό φωτισμό. Εκτός από τα κεριά που είναι απαραίτητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σας.

Αποφύγετε τον έντονο φωτισμό για να διατηρήσετε την ατμοσφαιρική διάθεση.

Φαγητό και Ποτά

Το φαγητό και τα ποτά παίζουν ένα αρκετά σημαντικό ρόλο στο party.

Όσον αφορά το φαγητό και τα ποτά, οι φίλοι σας μπορούν να βοηθήσουν με το πατροπαράδοτο ρεφενέ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα spirossoulis.com, καταμερισμός φαγητών είναι η ιδανικότερη λύση:

  • Δροσερές σαλάτες
  • Τορτίγιες
  • Hot dogs
  • Club sandwiches
  • Finger food
     

Οι καλεσμένοι σας μπορούν να φέρουν το αγαπημένο τους ποτό, καθώς είναι δύσκολο για εσάς να έχετε 15 διαφορετικά ποτά. Εσείς θα φροντίσετε για τα ποτήρια και τον πάγο.

Μουσική

Η μουσική αποτελεί το Α και το Ω για να χαρακτηριστεί ένα πάρτι πετυχημένο.

Κεφάλαιο μουσική, last but not least... Παντού υπάρχει ένας φορητός υπολογιστής που μπορεί εύκολα να συνδεθεί με ηχεία για καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα. Ετοιμάστε το αγαπημένο σας playlist από το Spotify και δεχτείτε τις παραγγελίες των φίλων σας.

Αν η μπαταρία του υπολογιστή τελειώσει, η μπαλαντέζα είναι η λύση. Με λίγη καλή θέληση και πάντα με ευγένεια, ο τελευταίος όροφος μπορεί να σας δώσει λίγο ρεύμα και το πάρτι συνεχίζεται!

Με αυτές τις συμβουλές, το καλοκαιρινό σας πάρτι στην ταράτσα θα γίνει μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας. Καλή διασκέδαση!

Διαβάστε ακόμη:Σπίτι θερινό όνειρο: Τα ωραιότερα έπιπλα & αξεσουάρ για να μεταμορφώσετε το χώρο σας καλοκαιρινή όαση (φώτο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ