Έλλη Στάη: Με καλοκαιρινό look στην Επίδαυρο - Κόκκινο top & εμπριμέ παντελόνα! (φωτό)

Μαζί της η Ελένη Κόκκαλη

Στην Επίδαυρο παρευρέθηκε η Έλλη Στάη, για να παρακολουθήσει την παράσταση «Hecuba, not Hecuba» του αντισυμβατικού Τιάγκο Ροντρίγκες.

Η δημοσιογράφος επέλεξε ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο, ιδανικό για την περίσταση.

Φόρεσε ένα αμάνικο κόκκινο top το οποίο συνδύασε με αέρινη εμπριμέ παντελόνα και μερικά κρεμαστά κοσμήματα.

Πόζαρε μαζί με την Ελένη Κόκκαλη, η οποία έδειχνε εξίσου κομψή.

Η επιχειρηματίας και σύζυγος του Σωκράτη Κόκκαλη προτίμησε μπλούζα σε γαλάζια απόχρωση με λευκό παντελόνι.

Και οι δύο κυρίες έπιασαν τα μαλλιά τους πίσω σε σταθερό κότσο, δίνοντας έμφαση στο πρόσωπο.

Φωτογραφία: NDP

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Ροντρίγκες αναμετράται με την ιστορία της Εκάβης. Ο μύθος συναντά την πραγματικότητα και το θέατρο τη δικαιοσύνη, σε ένα ανατρεπτικό σκηνικό. Πώς συνδέονται τα προβλήματα του αρχαίου και του σύγχρονου κόσμου; Τι κοινό έχει μια Τρωαδίτισσα με μια σημερινή γυναίκα, ηθοποιό και μητέρα;

Ο Τιάγκο Ροντρίγκες συχνά λέει πως δεν γράφει έργα για το θέατρο αλλά για τους ηθοποιούς που τα ενσαρκώνουν. Στο Hecuba, not Hecuba ηρωίδα είναι η Νάντια, μια ηθοποιός που κάνει πρόβα στην Εκάβη του Ευριπίδη. Η πρώην βασίλισσα αξιώνει δικαιοσύνη. Κι αυτό γιατί με την ήττα της Τροίας έχασε τα πάντα: τον άντρα της, την ελευθερία της, τα παιδιά της. Σύμφωνα με τον μύθο μεταμορφώθηκε σε σκύλο με φλογερά μάτια προκειμένου να πάρει εκδίκηση.

Ο μύθος της τραγωδίας όμως μοιάζει πολύ με την πραγματικότητα της Νάντιας, μητέρας ενός εφήβου στο φάσμα του αυτισμού. Το παιδί της έχει υποστεί κακοποίηση στο δημόσιο ίδρυμα όπου φιλοξενείται.

Οι υπεύθυνοι προσπαθούν να συγκαλύψουν την υπόθεση αλλά εκείνη αποφασίζει να τη δημοσιοποιήσει. Οι πρόβες για την παράσταση συμπίπτουν με τη δικαστική έρευνα. Η οργή μιας μητέρας που θρηνεί γίνεται υπερδύναμη δηλώνει ο Ροντρίγκες σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Διαβάστε ακόμη: Έλλη Στάη: Η chic, αέρινη μπλούζα με τα cape sleeves & το λευκό παντελόνι – Υπέρλαμπρη εμφάνιση για την δημοσιογράφο (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η έμπειρη δημοσιογράφος Έλλη Στάη σχολιάζει την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Εγώ αισθάνθηκα ότι ο Πρωθυπουργός έχει μια αμηχανία» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ