Ισραήλ: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία των 12 ανήλικων έπειτα από βομβαρδισμό - Χιλιάδες κόσμος στο σημείο (βίντεο)

Η χαρακτηριστική ανάρτηση Ισραηλινής Πρεσβείας στην Αθήνα

Ισραηλινός βομβαρδισμός σε σχολείο είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν 30 άνθρωποι χθες Σάββατο στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τη Χαμάς, ενώ 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ρουκέτα της Χεζμπολά, σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, έπληξε γήπεδο σε κοινότητα Δρούζων στο υψίπεδο του Γκολάν, που έχει προσαρτήσει το Ισραήλ.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου διεμήνυσε πως το λιβανικό ισλαμιστικό κίνημα θα πληρώσει «ακριβά» την επίθεση, που έπληξε το αραβικό χωριό Ματζντάλ Σαμς.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση της Ισραηλινής Πρεσβείας στην Αθήνα η οποία δημοσιεύει βίντεο από την κηδεία των παιδιών τα οποία έχασαν την ζωή τους.

«Πώς οργανώνεις μια μαζική κηδεία παιδιών κοντά στα σύνορα υπό απειλή πυραύλων; Σήμερα, το Majdal Shams στο βόρειο Ισραήλ θρηνεί καθώς κηδεύει τα 12 παιδιά που σκοτώθηκαν από πύραυλο της Χεζμπολάχ χθες το βράδυ. Πονάει η καρδιά μας για τις οικογένειες. Αιωνία τους η μνήμη», γράφει.

 Σύμφωνα με τα ισραηλινά Μέσα Ενημέρωσης, χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στις κηδείες των 12 παιδιών και εφήβων που σκοτώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου.

Πρόκειται για τους εξής:

Fajr Laith Abu Saleh (16)
Ameer Rabeea Abu Saleh (16)
Hazem Akram Abu Saleh (15)
John Wadeea Ibrahim (13)
Iseel Nasha'at Ayoub (12)
Finis Adham Safadi (11)
Yazan Nayeif Abu Saleh (12)
Alma Ayman Fakhr al-Din (11)
Naji Taher al-Halabi (11)
Milad Muadad al-Sha'ar (10)

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο: Κομάντο απελευθερώνουν ομήρους που κρατούσε η Χαμάς μέσα σε καταιγισμό πυρών - «Ήρθαμε να σας σώσουμε»

Διαβάστε ακόμη: Τop Woman, η Νόα Αργκαμάνι: Ήταν για 8 μήνες αιχμάλωτη της Χαμάς & απελευθερώθηκε – Αμέσως επισκέφτηκε την καρκινοπαθή τελικού σταδίου μητέρα της (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ