Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Ταύρο - Γινόμαστε υπεύθυνοι & οργανωτικοί!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Σελήνη, δείκτης της διάθεσης και της καθημερινότητας μας, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Τα ξημερώματα θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο που αυξάνει το βαθμό της υπευθυνότητα μας και μας κάνει πιο οργανωτικούς. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη στη συνέχεια το πρωί κι έτσι θα είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο να συνδεθούμε με τους άλλους ενώ μπορεί να διαπιστώνουμε και διαφορές στα γούστα και τις προτιμήσεις μας. Αργά το απόγευμα η τελευταία όψη της Σελήνης θα είναι η σύνοδος με τον Ουρανό, που φέρνει απρόοπτα και απρόβλεπτες εξελίξεις αλλά όχι απαραίτητα για κακό. Τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος επηρεάζονται περισσότερο και θα έχουν μια πιο κουραστική μέρα και πιθανά προβλήματα σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Μη βιάζεστε αν ταξιδεύετε και αποφύγετε τους εκνευρισμούς.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί της Δευτέρας με το τετράγωνο της Σελήνης προς την Αφροδίτη  μπορεί  να μπερδευτείτε αρκετά, αν επηρεαστείτε από απόψεις άλλων είτε είναι φίλοι, είτε ο σύντροφός σας είτε οι συνεργάτες σας. Θα ακούσετε φυσικά τι έχουν να σας πουν αλλά δεν είναι απαραίτητο να υποχωρήσετε στις δικές σας θέσεις, ειδικά αν το ένστικτό σας λέει ότι είναι σωστές. Προσέξτε ακόμη τα ευτράπελα στην επικοινωνία αλλά και τα θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας.  Φανείτε πιο προσεκτικοί με τα έξοδα σας. Η όψη αυτή μπορεί να οδηγήσει σε μια ασυμφωνία ή και ρήξη ακόμη σε μια σχέση ενώ μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε το συναίσθημα που θέλετε ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας, κάνοντας σας πιο ευαίσθητους σε αυτά που μπορεί να ακούσετε είτε στο περιβάλλον εργασίας είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη το πρωί, μπορεί να σας κάνει να αντιδράσετε κάπως υπερβολικά σε ένα σχόλιο ή μια κριτική ακριβώς επειδή η τάση θα είναι να μεγεθύνετε αυτά που ακούτε μέσα σας. Για να μην ξεφύγει η κατάσταση προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να βάλετε τα όρια σας. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν κάποια απρόοπτα που σας βγάζουν εκτός προγράμματος και πρέπει να δείξετε ευελιξία και προσαρμοστικότητα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει πιο ράθυμους ή απρόθυμους να συμμετέχετε στους υψηλούς ρυθμούς των άλλων. Από την άλλη με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Λέοντα τις πρωινές ώρες, μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι ή νευρικοί σε σχέση με κάποιες πληροφορίες που λαμβάνετε σήμερα. Προσέξτε όμως και τις πληροφορίες που προωθείτε εσείς στους άλλους για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ή προβλήματα ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καλά θα κάνετε να μεριμνήσετε και για την ασφάλεια των δεδομένων σας και να φροντίσετε τα μέσα επικοινωνίας και μετακινήσεως σας. Πιθανώς να υπάρχει μια εξέλιξη με κάποιο στενό συγγενικό σας πρόσωπο ή έναν συνεργάτη σας. Η σύνοδος Σελήνης – Ουρανού αργά το απόγευμα μπορεί να σας βρίσκει πιεσμένους και να γίνεστε πιο αντιδραστικοί ή να θέλετε να επαναστατήσετε απέναντι σε ό,τι αποτελεί «πρέπει» στη ζωή σας από μια κατάσταση στο σπίτι ή ακόμη κι από μια στερητική διατροφή που πρέπει να κάνετε. Όπως φαίνεται θα ψάχνετε τρόπους διαφυγής από τη ρουτίνα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr