Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας & η πεθερά της, Σοφία: Η καλή ατμόσφαιρα μεταξύ τους φαίνεται στο παλάτι τους στη Μαγιόρκα – Οι εμπριμέ τουαλέτες των 2 royals (φωτό & βίντεο)

Εξαιρετικές εμφανίσεις!

Ο Βασιλιάς της Ισπανίας, ο Φελίπε με την σύζυγό του, Βασίλισσα Λετίσια και την μητέρα του Βασίλισσα Σοφία βρίσκονται στο εξοχικό τους Παλάτι Marivent στην Μαγιόρκα.

Εκεί οι royals πήγαν για να συναντήσουν τους πολίτες της Μαγιόρκα και να πληροφορηθούν το σε ποιον τομέα της κοινωνίας βοηθά ο καθένας.

Η συνάντηση αυτή έγινε μετά την χθεσινή δεξίωση της Βασίλισσας Λετίσια για το 14ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Atlantida Mallorca, οπού υποδέχτηκε τον σταρ του σινεμά Μαικλ Ντάγκλας.

Ο Βασιλιάς Φελίπε όπως πάντα κούκλος, ευθυτενής με το κομψό κουστούμι του και στα δεξιά του, η Βασιλομήτωρ Σοφία με ένα floral φόρεμα σε πράσινες και γαλάζιες αποχρώσεις.

Να σημειώσουμε ότι το κλίμα μεταξύ πεθεράς και νύφης φαίνεται πολύ καλό, παρά τις συνεχείς φήμες , ότι η Βασίλισσα Λετίσια έχει απατήσει πολλές φορές τον Βασιλιά Φελίπε.

Στα αριστερά του Βασιλιά ξεχώρισε όπως το συνηθίζει η Βασίλισσα Λετίσια.

Η πανέμορφη σύζυγος του Φελίπε μας απέδειξε αυτή την φορά ότι ένα πολύ οικονομικό σετ μπορεί να είναι η επιτομή της κομψότητας.

Σημασία έχει ο τρόπος που το φοράς!

Δείτε αναλυτικά το look:

Διαβάστε ακόμα: Το πιο ακριβό πριγκιπικό νυφικό το φόρεσε η Λετίσια της Ισπανίας - 8 εκατ. ευρώ με μεταξωτό ύφασμα & 4μ. πέπλο - Έργο τέχνης!

Η Βασίλισσα Λετίσια επέλεξε ένα πορτοκαλί εμπριμέ midi φόρεμα με κοντά μανίκια και ζώνη για να το κάνει πιο μεσάτο και θηλυκό.

Το φόρεμα είναι δημιούργημα του μικρού αλλά ποιοτικού brand, MAKSU και κοστίζει μόλις €240.

Το συνδύασε με μικρούς χρυσούς κρίκους στα αυτιά και καφέ σανδάλια του brand SEZANE αξίας 155€.

Εμείς το λατρέψαμε!

Διαβάστε ακόμα: Εντάξει! – Με ασημένιο slip dress υποδέχτηκε τον Michael Douglas – Sexy με ηλιοκαμένο δέρμα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ