Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Διδύμους - Προθυμία για επικοινωνία & ανάλαφρη διάθεση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Σελήνη περνά στους Διδύμους τα ξημερώματα της Τρίτης, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας και εμάς πιο πρόθυμους να επικοινωνήσουμε με τους άλλους. Η πιο σημαντική της όψη είναι η σύνοδος με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων το μεσημέρι δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση και νευρικότητα στους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύων. Στην πορεία το εξάγωνο με τον Ήλιο θα βοηθήσει να πέσουν οι τόνοι και να βελτιωθεί η διάθεσή μας. Η πιο σημαντική πλανητική όψη σήμερα είναι η το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Χείρωνα που μας δίνει την ευκαιρία να γιατρέψουμε πληγές μέσω της δημιουργικότητας και της σύνδεσής μας με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη σημερινή μέρα καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους και να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για όσα σας απασχολούν. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς. Επειδή προς το τέλος της εβδομάδας θα ζοριστείτε περισσότερο μην αναβάλλετε για μετά την Πέμπτη σημαντικές δραστηριότητες αν θέλετε να σας βγουν όπως επιθυμείτε. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο προσπαθήστε να ακολουθήσετε το ένστικτό σας κι όταν κάποιος σας κάνει κριτική ας είστε δεκτικοί σε αυτά που ακούτε χωρίς βέβαια να αφήνετε κακοπροαίρετους να σας χαλούν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της μέρας, μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας, αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και τη λογική σας και όχι σε υποκειμενικές απόψεις και ιδέες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. Παρόλα αυτά αποφύγετε συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος ή συζητήσεις επ’ αυτών γιατί ίσως να μην βγάλετε άκρη τις πρωινές ώρες.

Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο σήμερα μπορεί να βελτιώσετε κάποιες οικογενειακές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας, για τη μηνιαία της επίσκεψη και σας ενεργοποιεί αυξάνοντας τη ζωτικότητα, την ενεργητικότητα σας αλλά και το βαθμό ευαισθησίας σας σε αυτά που ακούτε ή βλέπετε στην καθημερινότητα σας. Τις πρωινές ώρες αποφύγετε συζητήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ειδικά αν ξέρετε ότι δεν ομονοείτε και θα καταλήξει πάλι η συζήτηση σε Βατερλό. Ακόμη και μια διαφορά απόψεων για ήσσονος σημασίας ζητήματα μπορεί να πυροδοτήσουν μια σειρά διαφωνιών με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Άρη. Πιο προσεκτικοί σε όλα υγεία- σχέσεις – δουλειά πρέπει να είστε οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Το βράδυ ευνοείται περισσότερο η προσωπική σας ζωή, η ερωτική σας σχέση ή τα θέματα των παιδιών.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr