Ερωτάς & γάμος! - Ο Ολυμπιονίκης στις καταδύσεις Tom Daley & ο κατά 20 χρόνια μεγαλύτερός σύζυγος του Dustin έχουν 2 παιδιά μαζί (φωτό & βίντεο)

Είναι μια πολύ ευτυχισμένη οικογένειά και όλοι περιμένουν τον μπαμπάκα τους με το χρυσό στο σπίτι!

Ο Tom Daley είναι ένας από τους πιο αγαπητούς αθλητές στην Μ.Βρετανία.

Ο 30χρονος Ολυμπιονίκης των καταδύσεων ελπίζει να φέρει και πάλι το χρυσό μετάλλιο στο σπίτι από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς μαζί με τον Noah Williams εκπροσωπούν τη Μεγάλη Βρετανία στον τελικό συγχρονισμένων καταδύσεων 10 μέτρων.

Ανάμεσα στους θαυμαστές τους είναι και ο σεναριογράφος και σύζυγος του Tom, Dustin Lance Black, ο οποίος είναι 20 χρόνια μεγαλύτερός του.

Ο Τομ αποκάλυψε ότι γνώρισε τον σκηνοθέτη, σε ένα «τυχαίο δείπνο» στο Λος Άντζελες και τον Δεκέμβριο του 2013.

Το ζευγάρι παντρεύθηκε το 2017.

Σύμφωνα με την Daily Mail αναφερόμενος στη διαφορά ηλικίας 20 ετών του ζευγαριού, ο Tom είπε: «Ένα πράγμα που έμαθα νωρίς είναι να μην νοιάζομαι για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Αυτό ήταν χρήσιμο από τότε που ήμουν με τον σύζυγό μου. Εγώ είμαι 27, εκείνος 47.

«Οι άνθρωποι έχουν τις απόψεις τους, αλλά δεν παρατηρούμε τη διαφορά ηλικίας. Όταν ερωτεύεσαι, ερωτεύεσαι», σχολίασε σε συνέντευξή του στον Guardian.

Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί μαζί, έναν γιο που ονόμασαν Robert Ray, μέσω παρένθετης μητρότητας στις 27 Ιουνίου 2018.

Καλωσόρισαν τον δεύτερο γιο τους, Phoenix Rose, στις 28 Μαρτίου μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο Tom και ο Dustin αποφάσισαν να περάσουν από τη διαδικασία παρένθετης μητρότητας στις ΗΠΑ, με τον Tom να εξηγεί προηγουμένως πώς στο Ηνωμένο Βασίλειο οι παρένθετες μητέρες και οι γονείς δεν έχουν τα ίδια νομικά δικαιώματα.

Τώρα είναι μια πολύ ευτυχισμένη οικογένειά και όλοι περιμένουν τον μπαμπάκα τους με το χρυσό στο σπίτι!

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι 2024: Κάθε γωνιά μετατράπηκε σε πολυθέαμα των Ολυμπιακών Αγώνων – Τεράστιες οθόνες σε κάθε καφέ & εστιατόριο (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι 2024: Αυτές οι εικόνες είναι το νόημα των Ολυμπιακών Αγώνων – Αγκαλιές, φιλιά, δάκρυα, χαρά & συμφιλίωση – Δείτε το φωτοάλμπουμ με τους αθλητές

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι 2024: Ο πρίγκιπας Φίλιππος & η Νίνα Φλορ με τους royal φίλους τους - Χαρούμενες πόζες με φόντο τον Πύργο του Άιφελ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ