Αυτή είναι η 26χρονης διάσημη DJ που διακινούσε ναρκωτικά στη Μύκονο - Με τον σύντροφό της τύπωσαν τιμοκατάλογο, είχαν «ντελιβερά», πως δρούσαν (φωτό & βίντεο)

Τρεις συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ στο «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών της Μυκόνου

 

Ως κάλυψη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στη Μύκονο λειτουργούσε η 26χρονη εντυπωσιακή DJ, από την Πολωνία, που συνελήφθη μαζί με άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η νεαρή συνόδευε τον 40χρονο ομοεθνή της, με τον οποίο διατηρούσε ερωτικό δεσμό, στα κοσμικά στέκια στα ραντεβού τους με τους υποψήφιους πελάτες τους.

Λόγω της ιδιότητάς της ως DJ δικαιολογούσε την μακρά παραμονή της στο νησί και φρόντιζε να εκτελεί χρέη συνοδού κατά την πραγματοποίηση των αγοραπωλησιών, μέχρι την τελική συνάντηση με τον αγοραστή.

Ποια είναι η διάσημη Dj

H 26χρονη διάσημη Dj, με τα αρχικά «O.D.», η οποία στα social media παρουσιάζεται ως «pop country rapper», έχει συμμετάσχει ως Dj σε μεγάλα πάρτι όχι μόνο στη Μύκονο αλλά και σε διάσημα κλαμπς, με παρουσία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διάφορες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

H συγκεκριμένη Dj  είναι γνωστή στους κύκλους της μουσικής διασκέδασης από τη συμμετοχή της σε μεγάλα πάρτι σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Εκτός από τη Μύκονο έχει εμφανιστεί, μεταξύ άλλων, σε μεγάλα κλαμπς στην Ίμπιζα και τη τη Βαρσοβία, ενώ έχει παίξει και μουσική σε πολυτελή κρουαζιερόπλοια.

Όπως λέει, είναι λάτρης της ιππασίας, του χορού, της μόδας και της τέχνης.

 



Μύκονος: Ο τιμοκατάλογος, ο «ντελιβεράς» και η διακίνηση

Η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση, που εξαρθρώθηκε το περασμένο Σάββατο, κινούνταν στα διάσημα στέκια της ξέφρενης διασκέδασης, με το επίκεντρο της δράσης του να είναι η εντυπωσιακή κατοικία τους στην Ψαρού.

 

Αρχηγός της ήταν ο 40χρονος σύντροφος της DJ, ο οποίος συντόνιζε τις πωλήσεις, επικοινωνώντας με τους υποψήφιους αγοραστές μέσω εφαρμογής. Μάλιστα, έστελνε και μήνυμα με τιμοκατάλογο, προκειμένου ο πελάτης να επιλέξει τα ναρκωτικά που επιθυμεί.


 

Το τρίτο άτομο που συνελήφθη είχε τον ρόλο του «ντελιβερά». Πρόκειται για το άτομο που συναντούσε τους αγοραστές σε πολυσύχναστα μαγαζιά της Μυκόνου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία.

 

Μάλιστα, είχε μαζί του κι ένα πλαστικό κουτί, που προσομοίαζε με εξάρτημα αυτοκινήτου, στο οποίο απέκρυπταν τις ναρκωτικές ουσίες, δυσχεραίνοντας με αυτό τον τρόπο τον εντοπισμό των ναρκωτικών ουσιών σε περίπτωση ελέγχου.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα καταγγελία για άτομο που κινούνταν στη Μύκονο με μαύρο όχημα και μετέφερε ναρκωτικές ουσίες, με το φινάλε να έρχεται με τις τρεις συλλήψεις.

 

Συνολικά από την κατοχή τους και από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- και κατασχέθηκαν:

  • όχημα, το οποίο χρησιμοποιούσε το βασικό μέλος της οργάνωσης για τη διακίνηση των ναρκωτικών,
  • ζυγαριά,
  • 65.880 ευρώ,
  • 17.166 δολάρια ΗΠΑ,
  • 240 λίρες Αγγλίας,
  • 43,22 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • 8,61 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης,
  • 212 γραμμάρια συνθετικού ναρκωτικού,
  • πληθώρα χαπιών και τρίμματα ecstasy διάφορων χρωμάτων και
  • πληθώρα πλαστικών καψουλών ναρκωτικής ουσίας MDMA.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ