Γιώργος Καπουτζίδης: Ολοκλήρωσε το 3ο του θεατρικό έργο με τίτλο «η Καρυάτιδα» - «Πέρασα τόσο ωραία γράφοντας το! Ραντεβού το χειμώνα!»

«Γέλασα τόσο πολύ γράφοντας το! Ανυπομονώ να το δείτε! », συμπλήρωσε.

Για αυτό και αν ανυπομονούμε!

Ο σεναριογράφος, ηθοποιός, παρουσιαστής, και στιχουργός, Γιώργος Καπουτζίδης μας έκανε μια αποκάλυψη μέσα από το Instagram του.

Ο πολυτάλαντος Γιώργος Καπουτζίδης ολοκλήρωσε την συγγραφή του νέου του θεατρικού έργου.

Ο τίτλος του είναι «Η Καρυάτιδα» και το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον χειμώνα.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Καπουτζίδης: Στην Αίγινα με τον Αργύρη Αγγέλου - Μαγειρεύουν με θέα τη θάλασσα vegan γύρο από μανιτάρια στο airfryer - Ξεκαρδιστικοί διάλογοι & "σουσού" για τη Καρύδη

«Είμαι πολύ χαρούμενος, μόλις τελείωσα το τρίτο μου θεατρικό έργο! Πέρασα τόσο ωραία και γέλασα τόσο πολύ γράφοντας το! Ανυπομονώ να το δείτε! Ραντεβού το χειμώνα! Έρχεται "Η Καρυάτιδα"!», έγραψε στην ανάρτησή του.

Να σημειωθεί ότι 2019 έγραψε για πρώτη φορά το σενάριο θεατρικής παράστασης, η οποία έχει τίτλο "Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του" η οποία ανέβηκε τη σεζόν 2019-2020.

Τέλος είναι όπως είναι πασίγνωστο είναι δημιουργός των «Σαββατογεννημένες», «Παρα 5», «Σέρρες» και «Εθνική Ελλάδος».

Διαβάστε ακόμα: Σμαράγδα Καρύδη για «Παρα Πέντε»: «Δεν με ήθελαν καθόλου» - «Νόμιζαν πως ήμουν πολύ σοβαρή για τον ρόλο» - «Λύθηκε γρήγορα η παρεξήγηση» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ